WAVE SKY 3

Een nieuwe hardloopervaring voor lange afstanden. De Wave Sky 3 is ontworpen om uitzonderlijke demping te geven. De combinatie van XPOP en de Mizuno Foam Wave technologie geven jou het gevoel dat je zweeft.

Nieuwe technologie: XPOP

Deze nieuwe tussenzool met unieke demping verbetert jouw uithoudingsvermogen en geeft energie bij elke stap. Ervaar comfort als nooit tevoren.\

Maximaal comfort

In het ontwerp van de Wave Sky 3 werken alle elementen in synergie voor een ultieme hardloopervaring.

WAVE INSPIRE 15

De Wave Inspire is de hardloopschoen voor over-pronerende lopers. Deze schoen is geschikt voor de loper die op zoek is naar steun, stabiliteit en geen snelheid wil verliezen.

Een verbeterde Wave-plaat zorgt voor extra stabiliteit en demping. Dit vergroot het comfort bij het dragen van deze schoen. De afwikkeling wordt verbeterd door de U4icX. Dit zorgt voor een soepelere afwikkeling en een grotere rebound waardoor het lopen vloeiender gaat. Dit model is er dit voorjaar in een aantal frisse en snelle kleurstellingen.

WAVE HORIZON 3

De Wave Horizon is het meest geavanceerde model in de support categorie. Een model gemaakt om de grenzen te verleggen.

Het model is dit jaar geüpdatet met de zogenaamde "AeroHug". Dit zorgt ervoor dat de schoen goed aansluit op de voet. Zo kan er geen wrijving ontstaan en is de stabiliteit in deze schoen nog beter.

WAVE RIDER 23

Binnenkort verkrijgbaar!

Binnenkort verkrijgbaar!

WAVE ULTIMA 11

The Wave Ultima 11 is designed to give you the smoothest running experience because we’ve thought of everything. From a U4icX heel wedge and Wave technology cushioning, to a dual compound midsole and blown rubber forefoot for the softest toe-off, this is stress-free running. Even the upper is made from fewer parts for a lighter, more seamless construction, whilst a premium PU sockliner provides a supremely comfortable fit from the word go. Now go run in comfort.

Speciale Marathon Amsterdam 2019 editie binnenkort verkrijgbaar!

Versatile and comfortable shoe suitable for all kinds of neutral runners. Comfort with maximum cushioning in the heel thanks to the U4icX. Stable and smooth running experience due to Wave technology.

WAVE PARADOX 5

De Wave Paradox 5 is een model dat al eerder in onze collectie heeft gezeten. Dit model is perfect gebalanceerd voor de dagelijkse runs. Maximale stabiliteit met veel comfort en demping

Filosofie

Ga terug in de tijd en denk aan de eerste keer dat je een 10 km volbracht, aan het moment dat je je eerste goal maakte voor je nieuwe team, aan de dag dat je je persoonlijke record verbrak...

Iets bereiken wat je eerst niet kon. Dat zijn geluksmomenten om te koesteren. Ze zullen voor altijd in je geheugen gegrift staan.

In de sport is de wil om uitdagingen aan te gaan van essentieel belang. Voor elke Mizuno medewerker is de wil om die uitdagingen aan te pakken net zo belangrijk.

Bij Mizuno is het onze missie om sportartikelen te ontwikkelen die je helpen te prestaties te verbeteren en om die speciale uitdagende momenten te bereiken.

We dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe producten te creeeren. Om betere producten te creeeren. To EXPECT MORE. De inspanningen die werden verricht tijdens het najagen van deze uitdagingen hebben Mizuno gemaakt tot wat het nu is. Daarom zullen we altijd die drive tot uitdagen blijven behouden.

That is why we should EXPECT MORE.