WAVE RIDER 24 women

Naast MIZUNO ENERZY is de Wave Rider 24 uitgerust met Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie. Het totaal zorgt voor een maximale voorwaartse energieteruggave, stabiliteit en een ongeëvenaard comfort.

De constructie van de tong zorgt voor een goede aansluiting om de middenvoet en de verdikking bij de instap in de hak zorgt voor een optimale aansluiting van de hiel. Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een zeer constant tempo aan kunt houden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet. 

WAVE RIDER 24 men

De nieuwe runningschoen Wave Rider 24 is voorzien van de revolutionaire nieuwe MIZUNO ENERZY zooltechnologie. Dit nieuwe materiaal is verwerkt in de hak en onder de Wave Plate en zorgt voor een veel zachtere en responsievere demping. Het werkt als een stuiterbal waardoor de energieteruggave ongekend hoog is. De lichtgewicht hardloopschoen is geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining.

WAVE SKY 4 men

Ontworpen om hardlopers te kunnen voorzien van een nog comfortabeler gevoel tijdens het hardlopen, is de Wave Sky 4 uitgerust met onze nieuwste technologie: MIZUNO ENERZY. Het nieuw ontworpen bovenwerk zorgt voor een verbeterd ademend vermogen, terwijl de dikkere rand bij de instap rondom de hiel zorgt voor een luxere gevoel en meer aansluiting rondom de hak. Door onze Mizuno Wave te combineren met MIZUNO ENERZY ontstaat er een extreem zachte landing en een hoge energieteruggave.

WAVE SKY 4 women

FIT
Het bovenstuk van gaas zorgt voor een zachte pasvorm en ademend vermogen.

TECHNOLOGY
Mizuno Enerzy en XPOP zorgen voor een uniek drijvend gevoel.

WAVE
Mizuno FoamWave verbetert de demping en de stabiliteit.

WAVE INSPIRE 16 men

Een alledaags icoon in een nieuw licht. De Wave-geïnspireerde 16 geeft je een zachte en ongelofelijk snelle en stabiele tocht. De impact-absorberende tussenzool en SmoothRide Support Wave-technologie brengen de ideale balans van demping en lichtheid bij elke stap, evenals soepelere overgangen. Een volledig nieuw bovenwerk met speciaal ontwikkeld gaas voor een zachte, ademende pasvorm en een interne schoenneus voor een gladdere look & feel. Til je dagelijkse hardloopsessies naar een hoger niveau met het ultieme voor prestaties en comfort.

WAVE INSPIRE 16 women

Voor hardlopers die gemiddelde ondersteuning nodig hebben in combinatie met dynamische demping, alles in een uitstekend presterende constructie.

WAVE HORIZON 4 men

Waarom rennen als je ook kunt zweven? XPOP PU schuim en Mizuno Foam Wave zorgen voor een primeur op dempingsgebied, met een combinatie die aanvoelt alsof je zweeft. Ongeëvenaarde stabiliteit en een perfecte pasvorm houden je volledig ondersteund tijdens je run. Ervaar hoe het voelt om te zweven zonder ooit de grond te verlaten.

WAVE HORIZON 4 women

Voor lange afstandslopers die pronatie-ondersteuning nodig hebben en toch een zwevend gevoel en demping onder de voet willen tijdens het hardlopen.

WAVE SKYRISE men

Voor hardlopers die gemiddelde ondersteuning nodig hebben in combinatie met dynamische demping, alles in een uitstekend presterende constructie.

WAVE PARADOX 5 men

De Wave Paradox 5 is een model dat al eerder in onze collectie heeft gezeten. Dit model is perfect gebalanceerd voor de dagelijkse runs. Maximale stabiliteit met veel comfort en demping

WAVE PARADOX 5 women

Balance exists within the Wave Paradox 5. Stability, comfort and breathability meet in a resilient frame, featuring DynamotionFit and our latest Mizuno Wave technology to provide perfect support. Comfort and cushioning flows from the ap+ and U4icX combined midsole, while the AIRmesh upper offers maximum breathability to keep you on your feet for longer.