MIZUNO

Hardloopschoen heren

Omschrijving:

De Mizuno Wave Sky 7 is een allround hardloopschoen voor de neutrale hardloper. Dit is de meest dempende schoen van Mizuno en is daardoor zeer geschikt voor hardlopers die lange afstanden gaan lopen.

Wat zijn de updates? De Sky 7 is volledig vernieuwd van bovenwerk tot slijtzool. De schoen heeft nu meer demping en energieteruggave door de vernieuwing van de tussenzool waarbij er 5 mm extra foam is toegevoegd. Door de nieuwe slijtzool krijg je als loper een soepelere afwikkeling van hak naar voorvoet.

Het Smooth Stretch-bovenwerk zit zacht en comfortabel om de voeten. Het materiaal geeft stretch bij de voorvoet en ook zorgt het voor een goed ademend vermogen. Door een aanpassing in de dikte van het mesh ventileert de Sky 6 een stuk beter dan zijn voorganger. Minstens 50% van het bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen.

De grote kracht van de Wave Sky 7 is de tussenzool die uit twee lagen bestaat. De bovenste laag bestaat uit MIZUNO ENERZY CORE en de onderste laag is MIZUNO ENERZY foam. Dit zorgt voor zachtere landingen en veel energieteruggave bij elke stap. De twee lagen liggen golvend op elkaar, dit wordt de Wave-technologie genoemd. De Wave-technologie voorkomt zijwaartse impact en verbeterd de stabiliteit.

Aan de buitenkant van de hak is X10 carbonrubber toegevoegd voor nog meer slijtvastheid. De voorvoet bevat pijlvormige flexgroeven over de gehele breedte zodat de afwikkeling soepel is. Onder de voorvoet en hak is de zool relatief breed, waardoor je meer stabiliteit ervaart. Loop langer en comfortabeler dan ooit met de Mizuno Wave Sky 7.

Kleur  
Merk Mizuno
Type Hardloopschoenen
Review  
Oppervlakte Weg
Gewicht Gram
Support Neutral