MIZUNO

Hardloopschoen dames

Omschrijving:

De Mizuno Wave Rider 27 zijn allround hardloopschoenen voor de neutrale loper. De schoenen zijn ideaal voor lopers die op zoek zijn naar een veelzijdige hardloopschoen voor hun dagelijkse run. De Rider 27 is geschikt voor het lopen van zowel korte als lange afstanden.

Wat zijn de updates? De Wave Rider 27 heeft een vernieuwd bovenwerk. Deze omhult de voet zachter, maar beter en zorgt ervoor dat het gewicht van de schoen 5 gram lichter is dan zijn voortganger.

De schoen heeft een MIZUNO ENERZY-tussenzool. Daardoor ervaar je als hardloper meer demping en energieteruggave. Dankzij MIZUNO ENERZY geniet je van een verbeterde soepelheid en stabiliteit, wat gecombineerd wordt met een veerkrachtige voortstuwing. Dit foam is namelijk 15% veerkrachtiger dan standaard EVA-foam wat verwerkt is in veel andere hardloopschoenen. Tevens bevat de schoen een Premium Insock, dit is een hoogwaardige uitneembare binnenzool voor comfort en demping.

Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende Wave Plate, wat een kunststof plaat is in de vorm van een golf. Deze golf-vorm zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De Wave Plate is aan de binnenzijde iets verstevigd. Tijdens het lopen geeft dit bij vermoeidheid een net iets stabieler gevoel.

De geblazen rubber slijtzool geeft een goede grip en is tegelijkertijd heel duurzaam. De hak bevat X10 Carbon Rubber. Dit materiaal is bestand tegen slijtage voor met name haklanders. Loop met de Wave Rider 27 comfortabel bij iedere training en ervaar stabiliteit bij elke stap die je zet.

Kleur  
Merk Mizuno
Type Hardloopschoenen
Review  
Oppervlakte Weg
Gewicht Gram
Support