OPENINGSTIJDEN

maandag13:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

NIEUWS

LOOPANALYSE

Bij ons kun je altijd binnenlopen maar een afspraak maken kan ook.

RUNNING TEAM SIMBA

Running Team Simba heeft als doel het scouten en opleiden van talentvolle atleten uit Nijmegen en omgeving en daarnaast het trainen en begeleiden van regionale/nationale topatleten. De atleten zijn lid van AV Cifla en Nijmegen Atletiek.

Nijmegen Atletiek

Wij zijn al jaren de trotse sponsor van Nijmegen Atletiek. Nijmegen Atletiek is een brede atletiekvereniging met een jeugd-, wedstrijd-, hardloop-, en wandelsectie. Alle secties bieden ook aangepast sporten aan.

Bij Nijmegen Atletiek gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen.

Meld je aan voor een aantal gratis proeftrainingen of als je al zeker weet dat je lid wilt worden: schrijf je in als lid.

Het Looplab

For the love of running!

Het Looplab is opgericht om hardlopers van alle niveau’s zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn: om je te ondersteunen bij het aanscherpen van je PR, om de kans op blessures te verminderen, of om simpelweg jouw plezier in het hardlopen te vergroten. Bij ons kun je terecht voor diverse testen, onderzoeken, loopgroepen en/of begeleidingstrajecten. We combineren recente wetenschappelijke inzichten met jarenlange ervaring als hardloper en binnen de topsport.