OPENINGSTIJDEN

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

NIEUWS

Lopers Company Eindhoven

CONTACT

Lopers Company Eindhoven

Geldropseweg 19, 5611 SC

Bekijk op de kaart

LOOPANALYSE

Iedereen heeft een eigen loopstijl en een unieke voet. Het is dus belangrijk om zorgvuldig te kijken welke schoen er daadwerkelijk bij jou past. Heb je bijvoorbeeld meer stabiliteit nodig? Of heb je een blessure verleden? Bij Lopers Company Eindhoven nemen wij zorgvuldig de tijd om je loophouding te analyseren. Daarnaast bieden wij verschillende opties aan die je kunt passen zodat je een schoen kunt vinden die aansluit op jouw persoonlijke loopstijl en doelen.

Om ervoor te zorgen dat wij je optimaal kunnen helpen, kun je een gratis afspraak maken om een loopanalyse te laten maken. Dit doe je door ons gemakkelijk een berichtje te sturen via WhatsApp!

Uiteraard ben je ook zonder afspraak altijd welkom in de winkel om samen te zoeken naar een schoen die aansluit op jouw wensen.

Passie voor het lopen

Ik ben Dennis de Freytas, geboren in 1990 en trotste eigenaar van Lopers Company Eindhoven.

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Van voetbal tot heel fanatiek basketbal. Door een blessure kwam ik in 2014 in aanraking met de loopsport om te herstellen. Sinds ik de liefde voor het hardlopen heb ontdekt, heb ik mooie tijden weten neer te zetten op verschillende afstanden. Van de 5km tot aan (het hoofddoel) de marathon.

Dit resulteerde dat ik Lopers Company heb geopend in Eindhoven, waar ik de passie voor het lopen en ondernemen weet te combineren. Door mijn sportcarrière heen heb ik veel schoenen en kleding mogen uitproberen. Ook heb ik geleerd dat een goede schoen erg persoonlijk is en je kunt helpen om het optimale uit de rensport te halen. Dit heeft mij geholpen om een goede selectie te maken voor de winkel.