Skip to main content

JEP Running School is een initiatief van Jan Knopert, Erick Borger en Peter Jansen. Tijdens onze opleiding tot Basis Looptrainer van de Atletiek Unie ontstond het plan tot het oprichten van een loopschool.

Wij richten ons op de beginnende hardloper en hardloper met enige ervaring, die graag in groepsverband op een plezierige wijze een stap verder willen komen en zich fitter willen voelen.
De startlocatie is Sportpark Jo van Marle, het rechter gebouw van ZAC, Landsheerlaan 42, 8016 KH Zwolle.

De training

De hardlooptrainingen kenmerken zich door een grote variatie aan training. Naast de basis looptrainingen met duurlopen en intervallen maken de lopers kennis met looptechniekoefeningen, buik- en rug versterkende oefeningen en lenigheidsoefeningen. Daarnaast worden er regelmatig testen afgenomen om te kijken hoe de lopers zich ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is de de Coopertest.

“Hardlopen past uitstekend in de huidige tijd waarin gezond leven en bewegen een steeds belangrijkere plaats inneemt”.

Blessurepreventie

Wij adviseren deelnemers over blessurepreventie en beantwoorden wij vragen over beginnende blessures. Indien nodig verwijzen wij je door naar ons netwerk van sportbehandelaars, zoals fysio- en podotherapeuten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Bij JEP Running School staat het plezier in het lopen en bewegen voorop. Naarmate je langer deelneemt aan de trainingen, leer je je eigen lijf steeds beter kennen en daarbij je eigen sterktes en zwakheden. Met als uiteindelijk doel een betere balans, zowel in lichamelijk als mentaal opzicht -> ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’!

Meer informatie: https://www.jeprunningschool.nl/