Fusion

Veelzijdige 3/4 tights met hoge taille voor vrouwen

Omschrijving:

Een kortere versie van onze veelzijdige, high performance tights voor hardlopen, yoga, fitness, functionele training of gewoon een ontspannen dag thuis. Speciaal ontworpen voor vrouwen, omdat ze zijn ontwikkeld met een extra hoge taille voor een specifieke vrouwenpasvorm.

Een getest tijdloos ontwerp, waar 15 jaar ontwikkeling en robuust gebruik achter schuil gaat, zorgt ervoor dat je een paar tights hebt die vele jaren meegaan, zelfs bij veelvuldig gebruik en wassen.

Het speciale C3-materiaal zorgt voor snelle en goede zweettransport, zodat je nooit koud en vochtig wordt, tijdens of na activiteit. Tegelijkertijd garandeert de samenstelling en verwerking van de stof een optimale pasvorm die lang meegaat – en maakt het vervelende ritsen overbodig.

Ze zijn voorzien van de functionele Fusion-zakken op de dijen, die de inhoud dicht bij het lichaam houden zonder het bewegingspatroon te hinderen. Discrete maar veilige 3M reflecterende banden op de onderbenen zorgen voor 360 graden zichtbaarheid in de donkere uren.