Skip to main content

Het is lente en de dagen worden langer. Na ingaan van de zomertijd op 27 maart kunnen we ‘s avonds trainen met daglicht in de natuur. De trainingen starten vanaf dan op de parkeerplaats van Buitenplaats Leyduin.

De verschillende groepen lopers trainen in de bossen van Leyduin of gaan naar de duinen van de Oase. Er zijn 3 groepen met elk een ander snelheidsniveau; Light, Medium en Gevorderden. Zo is er voor elke loper een passende groep. Lopers kunnen kiezen uit 3 dagen om te komen trainen, maandag, dinsdag of donderdag. Je kunt net zo vaak per week komen trainen als je wilt en veranderen van niveau is mogelijk. Een proeftraining is altijd mogelijk.

Naast deze trainingsgroepen is er de cursus Hardlopen voor Beginners van 13 weken. Zes keer per jaar start deze. De eerstvolgende cursus start op donderdag 28 april. In de eerste 6 weken bouw je het hardlopen langzaam op. Stukken hardlopen worden afgewisseld met tussendoor wandelen. Tijdens de 7e training doe je een test door 20 tot 25 minuten hard te lopen. Daarnaast leer je de juiste looptechniek. Vanaf week 8 stroom je door naar de vervolggroep de Light groep.

Alle info kun je krijgen in de winkel op de Binnenweg 35 of vinden op deze pagina.

Wanneer kom jij een keer proeftrainen?