Skip to main content

Wil je starten met hardlopen maar dan wel onder deskundige begeleiding?
Of ben je juist toe aan de volgende stap en wil je meer kilometers maken en je misschien voorbereiden op een bijzonder loopevenement?

Trainingen

Lopers Company by Enno biedt hardlooptrainingen aan voor iedereen.
Zo is er de cursus Hardlopen voor Beginners. Voor als je wilt starten met hardlopen, maar dan wel onder deskundige begeleiding. Loop je al hard en ben je juist toe aan de volgende stap; meer kilometers maken, sneller worden of je voorbereiden op een bijzonder loopevenement, ook dan bieden wij trainingen op maat. Er zijn drie verschillende niveau’s voor recreanten; Light, Medium en Gevorderden.  Daarnaast kun je trainen voor een speciaal doel, zoals de Dam tot Damloop of de Heemstede Loop.

  • Elke training begint met een warming-up en sluit af met een cooling down.
  • Elke week werk je aan je looptechniek. Je krijgt individuele tips om beter te gaan lopen. Zo ga je efficiënter lopen en loop je minder kans op een blessure.
  • Tijdens een training doen we aan versnellingen in de vorm van intervallen. Goed om je looptechniek te oefenen en je basissnelheid wordt gelijk hoger.
  • Instromen in elke groep is op elk moment mogelijk.
  • We starten in de zomer vanaf Buitenplaats Leyduin en in de winter vanuit het Runninghouse Binnenweg 35 te Heemstede.
  • 13 weken trainen inclusief een hardloopschema voor € 97,50. Een jaarabonnement kost € 195.
  • Tussen april en oktober trainen we o.a. in de Waterleidingduinen, ingang Oase. Je wordt verzocht zelf een persoonlijke toegangskaart van €10 te kopen.
  • Kom voor een proeftraining!

Meer informatie over onze hardlooptrainingen

Wat je ook kiest, je gaat hardlopen onder deskundige begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer, in gezelschap van vele andere enthousiaste hardlopers. Dé manier om bij jou in de buurt duurzaam jouw loopdoel te halen. Heb je vragen stel ze gerust via info@loperscompanyheemstede.nl of kom gezellig langs op de Binnenweg 35 in Heemstede.

Wil je een keer een training ervaren kom dan gerust proeftrainen.