Skip to main content

Vanwege de grote belangstelling afgelopen najaar voor de clinic Zuurstofwinst zal Marion Meesters deze opnieuw geven op 13 mei.

Hardlopen doe je met je hele lichaam. Wat vaak vergeten wordt, is een goede ademhaling. Je spieren vragen om zuurstof. Leer op een andere manier adem te halen, waardoor de zuurstofvoorziening in je hele lichaam verbetert. Door minder adem te halen, wordt zuurstof beter afgeleverd aan spieren, organen en weefsels. Maar hoe doe je dat? 

Op vrijdag 13 mei om 19 uur geeft Marion Meesters de clinic Zuurstofwinst. Marion Meesters heeft zich in de ademhaling verdiept en gecertificeerd als Ogygen Advantage-instructeur. Samen met Patrick McKeown heeft ze het boek Zuurstofwinst geschreven.

Je gaat je door een goede ademhaling gezonder en fitter voelen, je krijgt een betere conditie, je energie, concentratie en mentale focus verbeteren en je presteert daardoor beter tijdens het sporten. Wat een goede ademhaling al niet kan opleveren!

De clinic start om 19 uur in de winkel op de Binnenweg 35 in Heemstede. In het Runninghouse in de winkel zal Marion een presentatie geven over ademhaling. Deze wordt afgesloten met de zelftest de Body Oxygen Level Test, die je koolzuurtolerantie test. Vervolgens gaan we op aanwijzing van Marion ademhalingsoefeningen doen. We sluiten de clinic af met een korte duurloop, waarin je het geleerde in de praktijk kunt brengen.

In de weken vooraf aan de clinic geven we in de winkel geven aandacht aan deze clinic. Het boek Zuurstofwinst is te vinden samen met ander werk van Marion Meesters. Voor en na de clinic op vrijdag 13 mei signeert Marion bij aankoop haar eigen boek. Meer info over het boek Zuurstofwinst en andere boeken over hardlopen vind je HIER.

Marion Meesters