Skip to main content

Op zondag 16 oktober is het weer tijd voor onze eigen Tilburgse Run!

Inschrijving is geopend!

Na het succes van onze Birthday Run twee jaar geleden, is het dit jaar tijd voor een vervolg. Onze eigen Lopers Company Tilburg Run op het wielercircuit Jan PijnenburgBijsterveldenlaan 3, 5045 ZZ Tilburg

We starten de dag met een kidsrun. Het parcours zal ongeveer 500 meter zijn. Kinderen kunnen ervoor kiezen om 1 of 2 rondjes te lopen.

Vervolgens staat onze eigen 5 kilometer op het programma. Twee jaar geleden hebben we gezien hoe snel het parcours is. Er werden mooie tijden gelopen en PR’s gingen aan flarden.
Net zoals voorgaande editie gaan we starten in series op tijd. Geef daarom jouw eindtijd op bij de inschrijving. Dan loop je bij lopers van hetzelfde tempo.

We zullen 3 series starten achtereenvolgend starten.

Kleedkamers en kantine zijn aanwezig bij TWC Pijnenburg.

TWC Pijnenburg

TWC Pijnenburg

Inschrijven

Inschrijving is geopend! En kan via door te klikken op de link ‘Inschrijven’. Inschrijven kan online tot en met donderdag 13 oktober. Startnummers kunnen op vrijdag 14 en zaterdag 16 oktober worden opgehaald in de winkel aan de Willem II straat 100 in Tilburg.

Programma

10.30 uur: Kidsrun. 1 of 2 rondes van ongeveer 500m
11.00 uur: Start serie 1: Net ff wat langer dan 28 minuten
11.50 uur: Start serie 2: 21min-28min
12.30 uur: Start serie 3: Sub 21min
13.00 uur: Prijsuitreiking Lopers Company Tilburg Run
13.15 uur: Prijsuitreiking Lopers Company Tilburg Regio 13 circuit

Kosten

De kidsrun is gratis. Voor alle kinderen zal ik na de finish een medaille klaar liggen.

De kosten voor de 5km zijn 5 euro.

Tilburg Triple

Ook de Lopers Company Tilburg Run doet mee aan de Tilburg Triple. Dus wil je nog kans maken op deze mooie extra medaille, schrijf je dan snel in en vink aan dat je meedoet aan de Tilburg Trilple.

Algemene informatie

Door je in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruik van foto’s op de Social Media van Lopers Company Tilburg.

We hopen jou ook te zien bij onze Lopers Company Tilburg Run. Het beloofd weer een gezellige en sportieve dag te gaan worden. Wij hebben er nu al zin in.

Sportieve groet,
Sam & Christ