Skip to main content

Op zondag 15 oktober 2023 is het weer tijd voor onze eigen Tilburgse Run!

Inschrijving is geopend!

Na twee succesvolle edities, is het ook dit jaar weer tijd voor een vervolg. Onze eigen Lopers Company Tilburg Run op het wielercircuit Jan PijnenburgBijsterveldenlaan 3, 5045 ZZ Tilburg

We starten de dag met een Kidsrun.  

Voor de kinderen tot en met 15 jaar is er een GRATIS kids run. Ouders mogen natuurlijk met hun kids meerennen als ze hun bij kunnen houden. Zij hoeven zichzelf niet in te schrijven. Bij de kids run zijn 2 onderdelen:
-500m (1 rondje)
-1000m (2 rondjes) 

Vervolgens staat onze eigen 5 kilometer op het programma. Al twee jaar zien we hoe snel het parcours is. Er worden mooie tijden gelopen en PR’s gingen aan flarden.
Net zoals voorgaande edities gaan we starten in series op tijd. Geef daarom jouw eerlijke eindtijd op bij de inschrijving. Dan loop je bij lopers van hetzelfde tempo.

We zullen 3 series starten achtereenvolgend starten.
Serie 1: net ff wat langer dan 28 minuten
Serie 2: tussen 23-28 minuten
Serie 3: onder 23 minuten

Kleedkamers en kantine zijn aanwezig bij TWC Pijnenburg.

TWC Pijnenburg

TWC Pijnenburg

Inschrijven

Inschrijving is geopend! En kan via door te klikken op de link ‘Inschrijven’. Inschrijven kan online tot en met donderdag 12 oktober. Startnummers kunnen op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober worden opgehaald in de winkel aan de Willem II straat 100 in Tilburg. Mocht dit echt niet van tevoren lukken, kan het ook nog voorafgaand aan de wedstrijd op de Wielerbaan. 

Programma

10.15 uur: Kidsrun, 500m
10.30 uur: Kidsrun, 1000m
11.15 uur: Start serie 1: Net ff wat langer dan 28 minuten

12.00 uur: Start serie 2: 23-28min
12.45 uur: Start serie 3: Sub 23 min
13.15 uur: Prijsuitreiking Lopers Company Tilburg Run

Kosten

De kidsrun is gratis. Voor alle kinderen zal er na de finish iets klaarliggen. 

De kosten voor de 5km zijn 5 euro.

Tilburg Triple

Ook de Lopers Company Tilburg Run doet mee aan de Tilburg Triple. Dus wil je nog kans maken op deze mooie extra medaille, schrijf je dan snel in en vink aan dat je meedoet aan de Tilburg Triple.

Algemene informatie

Door je in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruik van foto’s op de Social Media van Lopers Company Tilburg.

We hopen jou ook te zien bij onze Lopers Company Tilburg Run. Het beloofd weer een gezellige en sportieve dag te gaan worden. Wij hebben er nu al zin in.

Sportieve groet,
Sam & Christ