Purmerend

Voor elke type loper geven wij verschillende trainingen om doelen te behalen

LOOP TRAININGEN BIJ THE RUN FACTORY

Effectief, verantwoord, blessurevrij én met meer plezier hardlopen? Wij kunnen je helpen dit te bereiken. Met de juiste trainingsopbouw verbeter je prestaties of blijf je op niveau. Door onze trainingen te volgen zorgen wij ervoor dat je het langer vol kan houden, minder blessures en meer resultaat. Voor elk niveau, of je nu start met je hardloop carrière, een PR wilt lopen op de 10 km of je je debuut wilt maken op de marathon. Alles schema’s voor elk type loper maken wij op maat, omdat geen loper hetzelfde is.

Samen stippelen we de meest geschikte route uit om jouw hardloopdoel te bereiken.
De duur en de intensiteit van de trainingen bereiken we met een gebalanceerde opbouw. Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen om tot je gewenste niveau te komen zodat je eventuele blessures kan voorkomen.

Altijd al willen hardlopen, maar wil het maar niet echt lukken? Sluit je dan bij ons aan via het contactformulier of bel met 06 87096310

Hieronder treft u alle informatie rond specifieke looptrainingen alsmede de daaraan verbonden kosten. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina treft u de agenda en kunt u zich inschrijven voor deze trainingsmomenten.

MAANDAG AVOND: INTERVAL HARDLOOP TRAINING

Tijd: 19.15 – 20.15 uur

Verzamelen vanaf 19.00 uur op locatie van de Lopers Company, Peperstraat 16 te Purmerend. Vertrek om 19.15 uur.

Hardlooptraining voor alle niveaus. Deze training bestaat uit een warming up, loopscholing, interval sessies en cooling down. Bouw je conditie/snelheid/techniek verder op, instromen kan op elk moment.

MAANDAG AVOND: CORE/KRACHT – HARDLOOP TRAINING

Tijd: 19.30 – 20.30 uur

Verzamelen vanaf 19.15 uur op locatie van de Lopers Company, Peperstraat 16 te Purmerend. Vertrek om 19.30 uur.

Core/kracht training gebaseerd op hardlopen onder leiding van Linda Hansen. Wil je jezelf uitdagen en krachtoefeningen combineren met hardlopen, kom dan zeker een keer mee doen met Linda.

DONDERDAG AVOND: INTERVAL  HARDLOOP TRAINING

Tijd: 19.15 – 20.15 uur

Verzamelen vanaf 19.00 uur op locatie van de Lopers Company, Peperstraat 16 te Purmerend. Vertrek om 19.15 uur.

Hardloop training voor alle niveaus Deze training bestaat uit een warming up, loopscholing, interval sessie en cooling down. Bouw je conditie/snelheid/techniek verder op, instromen kan op elk moment.

ZATERDAG OCHTEND : “VROEGE VOGEL” INTERVAL TRAINING

Tijd: 8.00 – 9.00 uur

Verzamelen: 7.45 uur op locatie van de Lopers Company, Peperstraat 16 te Purmerend.

Deze training is geschikt voor alle niveaus. Hierbij staat de conditie, looptechniek, spierkracht centraal. Een uur lang komt het hele lichaam aan bod, spierpijn is gegarandeerd en zit bij de prijs inbegrepen. We sluiten af met een herstel bakkie koffie in de winkel.

ZATERDAG OCHTEND : “VROEGE VOGEL” INTERVAL TRAINING VOOR STARTERS

Tijd: 9.00 – 10.00 uur

Verzamelen: 8.45 uur op locatie van de Lopers Company, Peperstraat 16 te Purmerend.

Deze training is geschikt voor beginners niveau. Kom je terug van een blessure of wil je gewoon het iets rustiger aan doen, dan ben je hier op het juiste adres. Een warming up, loopscholing, interval training en de cooling down komen voorbij. We sluiten af met een herstel bakkie koffie in de winkel.

PERSONAL TRAINING

Tijd: Dit kan de gehele week in overleg

Verzamelen: op afspraak op de locatie van de Lopers Company, Peperstraat 16 te Purmerend.

Moeite om van die bank af te komen? Om de conditie flink aan te scherpen? Of te zorgen dat het hoofd lekker leeg raakt? Met deze individuele training geven wij jou een ‘schop’ onder de kont. We gaan in overleg om een goed plan te smeden. Samen bereiken wij jouw doel!

Kosten volwassenen:

Proefles
Losse training
Strippenkaart

GRATIS
€ 7,50
€ 50,00 *  voor 10 trainingen

Starten met hardlopen cursus

€50,00

Individuele training (1 uur, één op één)

€42,50

*de trainingen vinden het gehele jaar door plaats. Weer of geen weer trainen doen we elke keer.

Deelname aan het aanbod bij The Run Factory is op eigen risico. De trainer of organisatie van The Run Factory kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele blessures en ongemakken opgelopen tijdens de clinics, workshops, trainingen, cursussen en trainingskampen. De trainer of organisatie van The Run Factory kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor ongemakken opgelopen tijdens eigen trainingen of door adviezen die zijn gegeven.

Don’t dream of winning, train for it

Van passie krijgen naar passie delen

Jeffrey van der Park en Robert Teunisse. Twee zeer gedreven hardlopers die kennis en kracht hebben gebundeld en een hardloopspeciaalzaak geopend hebben. Geen platte verkoop maar aandacht voor details. Wij willen verder kijken dan alleen naar die schoen.

Contact ons