Skip to main content

Lopers
Company
Zorgsaam

Bekijk assortiment

Lopers Company Zorgsaam

De basis voor blessurevrij hardlopen of wandelen ligt bij het gebruik van functioneel juiste hardloop- of wandelschoenen. Deze schoenen worden bij ons aangemeten door deskundig en uit ervaring sprekend personeel. Wij werken met de nieuwste technologieën en ideeën en willen er Samen voor Zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van blessurevrij sporten op elk gewenst niveau.

En mocht u toch een blessure hebben of krijgen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres! ZorgSaam LopersCompany bevindt zich namelijk letterlijk onder één dak met een team van (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, (sport)podotherapeuten en (sport)diëtisten die gezamenlijk zullen werken om uw blessure zo snel mogelijk te verhelpen. Al onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals echografie, shockwave, vliegwieltraining, drukplaatmeting, directe zoolaanpassingen en nog veel meer! Ons motto: Zorgen doe je Samen!

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel!

De Lopers Company in Hellendoorn heeft een eigen website. De winkel is gevestigd in een pand samen met fysiotherapeuten, (sport)podotherapeuten en een (sport)diëtist, kortom het adres om uw schoenen specialistisch te laten aan meten en blessurevrij te lopen.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 12:00 20:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 09:00 17:00
Zondag Gesloten

Loopanalyse

Ben jij op zoek naar de perfecte hardloop-, trail- of wandelschoen? En wil je dat deze met veel zorg en aandacht wordt aangemeten? Bij ons ben jij aan het juiste adres want onze analyses worden uitgevoerd door ervaren lopers en trailrunners.

De winkel

Wij zijn ZorgSaam Lopers Company en het is ons doel om jou met plezier en blessurevrij te laten hardlopen of te wandelen. Uniek aan ons concept is dat we ons onder één dak bevinden samen met (sport)fysiotherapeuten, (sport)podotherapeuten en een (sport)diëtist en als hun kennis en kunde nodig is om jou te helpen kunnen we die direct inschakelen.

Wandelanalyse

Tijdens het wandelen is het prettig dat u functioneel goede schoenen draagt. Door het gebruik van goed schoeisel wordt de kans op blessures kleiner en kan er met meer plezier gelopen worden. Om te bepalen aan welke functionaliteit uw wandel schoenen moet voldoen maken wij voor iedere loper een uitgebreide voet- en wandelanalyse.

Bericht ons

Kom je er niet uit? Of zijn je vragen nog steeds niet beantwoord? Laat dan hier je gegevens en een bericht achter.

info@zorgsaamloperscompany.nl
Daan Hardon – +31 (0)548 226 222

Koemaste 2C, 7447 AV

Bekijk onze winkels