Skip to main content

Lopers
Company
Purmerend

Bekijk assortiment

Lopers Company is de hardloop- en wandelformule van Nederland.

Onze missie: lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Wij zijn allemaal lopers en hebben de reputatie om je op het gebied van jouw hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren.

Onze medewerkers hebben blessures gehad, hebben aan honderden lopen meegedaan en beschikken over een netwerk van sportartsen, fysiotherapeuten, trainers en personal coaches. Wat wij het liefste doen is jou helpen bij het maken van de juiste schoenkeuze.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 17:30
Zaterdag 09:00 17:00
Zondag Gesloten

Komt u langs?

Dan heten wij u van harte welkom! Eenmaal bij ons in de winkel treft u een topcollectie aan hardloopschoenen. Zowel voor dames als voor heren. Voorts is de winkel een breed assortiment aan accessoires te vinden. Dit kan tijdens uw hardloopsessies goed van pas komen. U koopt bij ons zonnebrillen, horloges en vele andere handige gadgets. De eye-catcher is natuurlijk de 20 meter lange baan waarop u de schoenen kunt testen. Uiteraard maken wij een uitgebreide loopanalyse.

Het team

Jeffrey van der Park en Robert Teunisse. Twee zeer gedreven hardlopers die kennis en kracht hebben gebundeld en sinds 1 maart de hardloopspeciaalzaak van Purmerend geopend hebben. Geen platte verkoop maar aandacht voor details. Wij willen verder kijken dan alleen naar die schoen.

De winkel

Stel ons al je vragen. Over techniek, schoenen of wat je ook maar zou willen weten.

Bericht ons

Kom je er niet uit? Of zijn je vragen nog steeds niet beantwoord? Laat dan hier je gegevens en een bericht achter.

purmerend@loperscompany.nl
Jeffrey van der Park – +31 (0)687094310
Robert Teunisse – +31 (0)6 53382954

Peperstraat 16, 1441 BJ

Bekijk onze winkels