Skip to main content

Lopers Company Zwolle

Bij Lopers Company Zwolle vind je de gears die jij zoekt. Van wandel- en hardloopschoenen tot sportvoeding, van sporthorloge tot loopkleding. Wat je ook kiest: hier vind je uitsluitend hardloopkleding en accessoires van de beste hardloopmerken, zoals Asics, New Balance, Brooks, Saucony, On Running, Mizuno, Hoka, Inov8, Fusion, Craft Ron Hill en Garmin.

Dankzij jarenlange ervaring met hardlopen én verkoop weten onze verkopers wat het beste is voor jou en krijg je advies op maat voor duurzaam lopen.

Tot gauw bij Lopers Company Zwolle.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 09:30 17:00
Zondag Gesloten  

 

 

De winkel

Tijd en aandacht, goed advies en een laagdrempelig, gastvrij welkom zijn volgens de twee eigenaren, Peter Jansen en Erick Borger, de sterke punten van Lopers Company. “Wie hier binnen komt hoeft niet meteen te kopen. We zien vaak mensen die bij onze koffietafel komen voor advies over kleding, voeding of trainingstips.” Iedereen is hier welkom!

Jep Running School

JEP Running School is een initiatief van Jan Knopert, Erick Borger en Peter Jansen. Tijdens onze opleiding tot Basis Looptrainer van de Atletiek Unie ontstond het plan tot het oprichten van een loopschool.

Wij richten ons op de beginnende hardloper en hardloper met enige ervaring, die graag in groepsverband op een plezierige wijze een stap verder willen komen en zich fitter willen voelen.

Stichting 10 Mijl van Zwolle Zuid

Lopers Company Zwolle is al jaren de trotse sponsor van de Stichting 10 Mijl van Zwolle Zuid.

Bericht ons

Kom je er niet uit? Of zijn je vragen nog steeds niet beantwoord? Laat dan hier je gegevens en een bericht achter.

zwolle@loperscompany.nl
Peter Jansen
Erick Borger

Gasthuisplein 2, 8011 SC

Telefoon 06 – 49 54 20 86

Bekijk onze winkels