Terug

Beginnerscursussen

CURSUS HARDLOPEN VOOR BEGINNERS

Nijmegen loopt! start een 13 wekelijkse cursus hardlopen voor absolute beginners m/v met twee trainingen per week op donderdagavond 20:00 uur en zondagochtend 09:30 uur.

START : 28 augustus 2018

LOCATIE: Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, Nijmegen

In verband met een deelnemerslimiet vooraf aanmelden via info@nijmegenloopt.nl.

TRAINEN IN EEN GROEP

Loop je al hard en wil je goed voorbereid deelnemen aan loopevenementen of gewoon lekker recreatief lopen in een groep, volg dan onze duurlopen en interval trainingen.

SPORTIEF WANDELEN

Sportief wandelen is niet zomaar een stukje wandelen. Het is voor iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken een ideale activiteit. Door een deskundige begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan het ‘gewone wandelen’.

Kijk voor meer informatie op: www.nijmegenloopt.nl of mail naar info@nijmegenloopt.nl.


Bewegen in Nijmegen

Wil je zonder je overmatig in te spannen werken aan je gezondheid en conditie? Ben jij daarvoor op zoek naar trainingen die prima geschikt zijn om rustig en ontspannen te bewegen?

Heb je moeite met starten alleen (door lichamelijke belemmeringen zoals overgewicht, slechte conditie e.d.) dan is voor jou bewegen onder begeleiding misschien de oplossing. Wij, trainers voor Bewegen in Nijmegen, willen je dan graag helpen om meer te bewegen door je voor jou passende trainingen aan te bieden.

Wandelen in een kleine groep met jouw trainer, in een mooie omgeving. Lekker buiten, in de bossen van Heumensoord. En na de training gezellig een bakje thee of koffie in jouw eigen kantine!

Het is verbluffend wat regelmatig een beetje meer bewegen met je kan doen. Je wordt gezonder, actiever en je conditie neemt toe. Je bent meer buiten en kunt meer genieten van je omgeving.

Kijk voor meer informatie op www.bewegeninnijmegen.nl of stuur een e-mail naar info@bewegeninnijmegen.nl.


Gezond Hardlopen

HARDLOPEN, OOK EEN SPORT VOOR JOU?
Wil je serieus aan de slag met je gezondheid én conditie dan ben je welkom bij 'Gezond Hardlopen', een club die jou op eigenzinnige wijze leert hard te lopen.

Hardlopen is zonder twijfel een goed middel om gezonder door het leven te gaan!

Steeds meer mensen lopen regelmatig hard of willen gaan beginnen met hardlopen. Het lijkt zo gemakkelijk, lekker hardlopen doe je toch gewoon?

De mensen van Gezond Hardlopen zijn er van overtuigd dat hardlopen méér is dan alleen kilometers rennen. Ons idee is om samen met jou meer uit hardlopen te halen.

DE GEZOND HARDLOPEN-METHODE, MIX VAN DOELSTELLINGEN:

Hardlopen en gezondheid
GH heeft als doel om samen met jou te werken aan je conditie en gezondheid. Hardlopen is daartoe de perfecte sport omdat je op niveau met hardlopen en dus met je gezondheid en conditie aan de slag kunt gaan.

Onthaasten
Gezond Hardlopen heeft bovendien als doel om samen met jou te onthaasten, te ontstressen, de opgebouwde spanningen op een gezonde manier uit je lijf te gooien, eruit te lopen.

Samen hardlopen
Sámen trainen, sámen uit en sámen thuis. GH heeft als doel om van het hardlopen ook een leuke en gezellige sociale activiteit te maken.

ONZE TRAININGEN
GH geeft trainingen aan recreant-atleten jong en oud, van 15+ tot ... . We verzorgen trainingen op de volgende dagen en tijden:

- Maandag van 19.30 uur tot ±21.00 uur
- Dinsdag van 19.30 uur tot ±21.00 uur
- Woensdag van 19.30 uur tot ±21.00 uur
- Donderdag van 19.30 uur tot ±21.00 uur
- Zaterdag van 19.30 uur tot ±21.00 uur

Regelmatig zijn er 'speciale' trainingen met bijbehorend schema naar een bepaald doel, zoals de pelgrimstocht naar Santiago 2018 of de halve marathon in Berlijn en natuurlijk de 7H-loop met de 7,5 en 15 km.

Kijk voor meer informatie op www.gezondhardlopen.nl of stuur een e-mail naar info@gezondhardlopen.nl.