Terug

Beginnerscursussen

Lopers Company Training Team
‘Plezier hebben in het lopen’ staat centraal tijdens alle trainingen en daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het verbeteren van looptechniek. De trainingen staan onder leiding van Christine Venhuizen, zelf gepassioneerd hardloopster en tevens trainer bij Running Team Simba.

Trainingstijden
Er zijn wekelijks 2 trainingsmomenten. De trainingen vinden plaats op woensdagochtend van 10:00 – 11:30 en op zaterdagmiddag van 14:00 – 15:30.

Kosten
De trainingen gaan op basis van strippenkaarten van 10 of 20 trainingen waarvoor je respectievelijk €42,50 en €80,- betaalt.

Voor wie geschikt?
Beginnende lopers die wel een stukje begeleiding kunnen gebruiken, lopers op zoek naar meer plezier en afwisseling in hun trainingen, lopers die een extra push kunnen gebruiken om een gestelde doelstelling te behalen, lopers die steeds maar weer geblesseerd raken, lopers die graag in een leuke groep zouden willen trainen, kortom: eigenlijk voor bijna iedereen!

Aanmelden
Om je aan te melden voor de trainingen kun je mailen naar trainen@loperscompany.nl of langskomen in de winkel. Je kunt vrijblijvend 1 of 2 keer meetrainen om te kijken of de trainingen bij je passen. Bevallen ze, dan kun je direct een strippenkaart aanschaffen! Wij vinden het prettig als je via de winkel of direct bij Christine laat weten of je komt trainen. Zo kan er rekening worden gehouden met de groepsgrootte, waar in deze gekke tijd ook regelmatig limieten aan verbonden zijn.

Handig om te weten!
In de winkel is er de mogelijkheid om tijdens de training je spullen veilig weg te leggen.