Terug

Winkel

YOUR START FOR WALKING AND RUNNING PLEASURE!

Lopers Company Maastricht is dè wandel- en hardloopspecialist in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen in hardloopschoenen en wandelschoenen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

En werkt het samen met een netwerk aan specialisten waaronder (sport)artsen, (sport)diëtisten, (sport)fysiotherapeuten en (sport)podotherapeuten. Niet alleen uw voeten zijn in vertrouwde handen bij Lopers Company Maastricht; ook uw bijpassende hardloopkleding adviseren we graag met aandacht. Het is onze missie om mensen te enthousiasmeren meer te bewegen en daarbij te ondersteunen!

Lopers Company Maastricht - dé runningspecialist - dé wandelspecialist - dé hardloopwinkel met passie - de gezonde start voor een probleemloos loopseizoen! Running Analyses op maat!

Adres:

Lopers Company Maastricht, Scharnerweg 67A, 6224 JB Maastricht, Nederland

Telefoon: +31 (0)43 852 75 26

Routebeschrijving

Onze winkel ligt op de grens van het centrum van Maastricht en het mooie Zuid-Limburgse heuvelland aan de route van het populaire Pieterpad.
Vanaf station Maastricht zijn wij met bus 4 richting het Academisch Ziekenhuis of bus 6 richting De Heeg bereikbaar. Je stapt dan uit bij halte Scharnerweg en van daar is het nog twee minuten lopen. Als je lekker even wil lopen dan zijn we vanaf het station met tien minuten wandelen te bereiken.

Parkeren
In onze straat kun je goedkoop betaald parkeren voor de deur.