Terug

Nieuws

Ophalen startnummers Univé Maastrichts Mooiste

Deelnemers kunnen van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni (tijdens openingstijden van de winkel), hun persoonlijke startnummer komen ophalen bij ons in de winkel. Je krijgt dan ook een leuke verrassing van ons mee!

Laat wel even je deelnemers-mail zien.

Dare2Tri WETSUITS

Nu ook leverbaar, Dare2Tri wetsuits.
Deze hoge kwaliteit Dare2Tri wetsuits zullen je helpen je triathlon doelen te halen.

The Dare2Tri range of high quality wetsuits will help you achieve your triathlon goals.


STAPPENPLAN INSTALLATIE GARMIN PAY

Garmin Pay is officieel in Nederland gelanceerd. In Nederland zijn nu de betaalpassen (Maestro) van Rabobank en spoedig ook ABN AMRO geactiveerd in Garmin Pay. Tevens kun je binnenkort je ICS Mastercard toevoegen aan Garmin Pay wallet. Garmin Pay is veilig, eenvoudig in te stellen en te gebruiken.


De Dolomite cinquantaquattro la Classica

dé wandelklassieker voor de herfst en winter. Een combinatie van een klassiek, elegant ontwerp en topcomfort. Mooie veterschoenen, gemaakt in Italië met waardevol olieleer en nubuckleer. Je perfecte robuuste, duurzame metgezel voor dagjes uit bij slecht weer. De Cinquantaquattro is bestand tegen sterke wind en regen. Nu verkrijgbaar!

ON CLOUD X WHITE & BLACK SPECIAL EDITION


GARMIN FORERUNNER 645 GPS HARDLOOPHORLOGE

Hardlopen is niet zomaar bewegen, maar een echte prestatie. Met de Garmin Forerunner 645 Music kunt u iets laten zien in elke sessie. Dankzij de ingebouwde opslag kunt u hardlopen met uw favoriete muziek. En met contactloos betalen koopt u wat u nodig hebt zonder te stoppen. Met geavanceerde hardloopdynamica en prestatie meetfuncties is dit GPS-hardloophorloge precies wat u nodig hebt.


Kari TRAA GIRLS URBAN TRAINING

In Café van Bommel – een van de feestcafés van het Maastrichtse uitgaansleven – is het zondag al vroeg een drukte van belang. In de kroeg aan de Platielstraat bijna alleen maar vrouwen. Neen, niet een van de vele dameszittingen die de stad kent staat op het punt van beginnen. De vrouwen – allen in een niet-gender neutrale roze – staan op het punt mee te doen aan een Kari Traa Girls Urban Training. Dat is een clinic vernoemd en georganiseerd door een Noors lifestyleconcept op het gebied van activewear voor vrouwen. Zij houden over de hele wereld zogenoemde Urban Training Clinic en willen vrouwen zo over de hele wereld inspireren om hun doelen te bereiken. Jan Smeets van Lopers Company Maastricht voert dit merk in de regio Maastricht. Omdat zijn zaak vijf jaar bestaat vond hij dat dit op originele en sportieve en gezonde manier gevierd moest worden. Zijn oproep om op de vroege zondagochtend een urban training mee te maken is niet tegen dovenmansoren gezegd. Bijna honderd vrouwen melden zich aan voor de Kari Traa Girls Urban Training. Om 10:00 verlaten de deelnemers de kroeg en gaan, onder begeleiding van PTX personal Training & Coaching en Training Maastricht, op weg.

MVO

Jan Smeets kijkt met ongeloof naar de roze zee in café Van Bommel. “Ik ben er nog steeds een beetje beduusd van. Kari Traa organiseert deze sportvorm over de hele wereld. Daar komen dan in steden als Barcelona ongeveer vijftig belangstellenden op af. En zie hier in ons Maastricht. Ik heb een stop moeten invoeren. De aanmeldingen bleven binnenstromen”. De ondernemer zegt deze clinic niet alleen als jubileum activiteit in te zetten. “Ook voor mij is maatschappelijk verantwoord ondernemen een absolute must” Jan Smeets is van mening dat sport en bewegen je gezondheid vergroot en bijdraagt aan de samenhang tussen mensen. Hij organiseert-al dan niet in combinatie met zijn sportzaak de Lopers Company Maastricht al jaren sportieve activiteiten, clinics en acties. Hiermee wil hij iets bijdragen om de (lokale) samenleving gezond te houden en mensen een extra impuls te geven om te gaan sporten!

Bewegen in de binnenstad van Maastricht

Jan Smeets van Lopers Company Maastricht heeft via zijn sociale netwerk enorm veel deelnemers weten te werven voor deze clinic. Middels publicaties op Facebook en Instagram zit het aantal deelnemers op 90 vrouwen! Een recordaantal nog nooit bereikt! Deze Girls Urban Training was binnen 2 weken volgeboekt.

Zoals de naam al aangeeft, vindt deze clinic plaats in een stedelijke omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van de bestaande infrastructuur, zoals hellingen, trappen, bomen, bankjes en dergelijke.

Foto impressie lees hier verder!

Laurens Bouvrie

13 november 2017, 08:01


NU ook verkrijgbaar! Maurten is wereld's meest koolhydraatrijke sportdrank. Ideaal voor de duur-atleet!