Terug

Onze LC Loopgroep

Beste hardloper,

Je loopt al een tijdje, maar hebt het gevoel dat je nog wel wat techniek scholing kan gebruiken, of je wilt eens ervaren wat het is om in een gezellige groep mee te trainen, dan biedt Lopers Company Heerenveen je de mogelijkheid om op verantwoorde wijze onder professionele begeleiding te trainen.

Wij hebben een recreatief gerichte trainingsgroep, Lopers Company Loopgroep Heerenveen, waar een ieder op zijn of haar eigen niveau kan meetrainen.
We hebben geen niveau eisen binnen deze groep, want we willen iedereen de kans geven om mee kunnen doen. Je moet wel in staat zijn om twintig minuten in rustig tempo ( joggen ) aan een gesloten te kunnen hardlopen.

Nadat Sietse deze groep heeft opgezet en de trainingen ruim 10 jaar heeft verzorgd, heeft daarna dochter Marlijn, met veel plezier, voor een periode van twee jaar de trainingen voor haar rekening genomen. Marlijn studeert aan de ALO te Groningen voor sportdocent en loopt zelf al vele jaren.
Sietse is hardloper sinds eind jaren 70 ( ja, vorige eeuw! ) en Atletiek Unie gediplomeerd hardlooptrainer en praktijkdocent voor hardlooptrainers opleidingen. Ook is hij hoofd trainer loopgroepen, bij de plaatselijke Atletiek Vereniging Heerenveen.
Bea loopt al vanaf haar jeugd, is een enthousiaste lange afstand en trail loopster en ook Atletiek Unie gediplomeerd hardlooptrainer. Daarbij als (sport)- diëtist de specialist voor je voeding vragen.
Op dit moment staat Sietse om en om met Bea samen als trainer voor deze groep.

De trainingen vinden plaats in de bossen van Oranjewoud iedere zaterdagmorgen van 09.00 tot 10.15.
Startplaats parkeerterrein aan de rechterzijde van de Koningin Julianaweg ( richting Tjaarda ) te Oranjewoud.

De trainingen geven geen club of contributie verplichtingen. Je betaald per training €1,50 contant te voldoen voor de training (gepast geld meenemen). Je kunt ook een 10 rittenkaart ter plekke of in de winkel kopen. De deelname is vrijblijvend, als je komt ben je welkom, kan je een keer niet dan zien we dat wel.

Wil je een introducé mee nemen dan mag dat altijd, deze betaald dan ook gewoon € 1,50.

Voor meer informatie: Lopers Company Heerenveen, Dracht 113. 0513-684227

Of mail naar heerenveen@loperscompany.nl

Als je interesse hebt zie ik je spoedig op een van de trainingen.

Met sportieve groet,
Sietse van der Mei.