Terug

Gesponsorde atleten

Andrea Deelstra

Andrea Deelstra wordt al sinds jaren gesponsord door Lopers Company Heerenveen. Haar eerste hardloopwedstrijd op de weg was op 14 jarige leeftijd. De jaren erop veel getraind, maar vanaf 2006 is het serieuze werk begonnen. Het loonde, want ze liep haar pr’s aan diggelen én als beloning mocht ze naar de EK-baan in Göteborg. De focus van Andrea ligt nu op het langere werk. Inmiddels heeft ze geweldige prestaties geleverd op de marathon tot NL. kampioen, en op de halve marathon tweede plaats NL. kampioen.

In 2014 werd zij snelste Nederlander bij het EK atletiek in Zürich met een derde plaats op de marathon dames.

Andrea behoort de laatste jaren tot de Europese top op de marathon dames.

U kunt Andrea volgen via haar website

Tobias van der Mei

Tobias is onze jongste gesponsorde atleet, maar wel een met veel potentie voor de toekomst.

Al van af jongs af aan loopt hij hard, maar daarnaast beoefent hij vooral intensief de survivalsport.
In het hardlopen loopt hij het liefst wedstrijden tussen de 5 en de 10 km en doet hier absoluut niet onder voor de volwassen wedstrijdatleten.
In 2012 is hij Nederlands kampioen geworden in Kootstertille tijdens de survival in de categorie JSC-B junioren.
In 2015 deed hij dit kunststukje nog een keer, door in Wesepe Nederland Kampioen te worden in de JSC-A junioren categorie.
Vrijwel elke dag wordt er getraind. Als er niet gelopen of gesurvivald wordt is hij wel aan het krachttrainen.

Harmen Jorritsma

Harmen is woonachtig in Joure maar verblijft met vrouw Helen ook regelmatig in Finland. Hij is een echte weg atleet met voorkeur voor de langere afstanden. Halve marathon tot en met de marathon. Zijn snelste marathon heeft hij onder de 3 uur gelopen. Hij traint het liefst wat langere duurlopen. Ook is hij regelmatig actief als pacer/haas tijdens de wedstrijden. Harmen traint mee in de wedstrijdgroep van AV Heerenveen. Wij sponsoren Harmen in kleding en schoenen van Asics.

Henri Veldman

Henri is woonachtig in Bontebok. Wordt ook al vele jaren door ons gesponsord met de mooie kleding en goede schoenen van Saucony. Hij loopt het liefst afstanden tussen de 10 km tot en met de marathon. Hij is op latere leeftijd met hardlopen begonnen maar met zeer goed resultaat draait hij vooraan met de veteranen mee. Henri traint mee met de wedstrijdgroep van AV Heerenveen en is er tevens trainer loopgroepen.
Tijdens de marathon van Amsterdam in 2018 werd Henri Nederlands Kampioen in de categorie 55+

Minke van der Meer

Minke is woonachtig in Heerenveen. Als jong talent ontdekt bij de scholierencross in Beetsterzwaag en daarna serieus het hardlopen opgepakt. Meerdere malen heeft ze op nationaal top niveau goede resultaten gehaald in de baan atletiek op 800 en 1500 meter in de diverse jeugd categorieën. Minke werkt tegenwoordig als personal trainer en fitness instructeur.