Terug

Trainingen

Trainingen, beter lopen

Lopers Company by Enno biedt hardlooptrainingen voor iedereen. Voor mensen die willen starten met hardlopen, maar dan wel onder deskundige begeleiding of lopers die juist toe zijn aan de volgende stap, meer kilometers willen maken en zich willen voorbereiden op een bijzonder loopevenement, bieden wij trainingen op maat. Zo bieden wij Hardlopen voor beginners, hardlopen voor gevorderden en kun je trainen voor een speciaal doel, zoals de Dam tot Damloop.

Deskundige begeleiding

Wat je ook kiest, je gaat hardlopen onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer, in gezelschap van vele andere enthousiaste hardlopers. Dé manier om bij jou in de buurt duurzaam jouw loopdoel te halen.

Alle trainingen starten vanaf Lopers Company by Enno, Binnenweg 35 Heemstede.

Hardloopexperts

Hardlopen is zo veel meer dan de ene voet voor de andere zetten. Iedere hardloper is anders en iedere hardloper heeft dus ook andere behoeften wat betreft ondersteuning. Daarom biedtLopers Company by Ennoeen scala aan specialisten die jou helpen bij al jouw hardloopvragen. Want of je nou wilt weten wat een gezond eetpatroon is bij intensief trainen of begeleiding wilt bij een sportblessure: bij deLopers Company by Ennois alle kennis in huis.

Hardloopspecialisten

Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een podotherapeut, bewegingsspecialist, fysiotherapeut, masseur en een podotherapeut.

Onze hardloopexperts zijn er voor jou!