Terug

Winkel

Sinds 1988 de hardloopwinkel van Den Bosch e.o. Hét adres voor hardloopschoenen, kleding en accessoires. Klein begonnen in de Vughterstraat onder de naam Runnersworld. Inmiddels uitgegroeid tot een prachtige mooie winkel, vol met "hardloopsnoepgoed" in de Verwersstraat. Eigenaar Jan Struycken en zijn vaste team van ervaren medewerkers, allemaal besmet met het loopvirus, adviseren u vol passie op het gebied van schoenen en kleding. Voor de juiste schoenkeuze is een dynamische analyse met videoopname een absolute vereiste. Na deze analyse worden afhankelijk van de loopstijl, en o.a. gewicht en breedte van de voet, de mogelijkheden besproken. Na het proberen en vergelijken van de diverse schoenen is een miskoop vrijwel uitgesloten. Bovendien mag u de schoenen altijd een keer uitproberen thuis. Een winkel gerund door Runners!!

Tevens hebben we al jaren een goede samenwerking met fysiotherapeuten, podotherapeuten en sportartsen, voor specifieke problemen.

Ook voor kleding bent u in de Verwersstraat op het goede adres. Een ruime mooi gepresenteerde collectie voor dames en heren van merken waar we trots op zijn.

Bekijk hier de virtuele tour door onze winkelGrotere kaart weergeven