Terug

Nieuws
D.A.K. Loonse en Drunense Duinentrail

In oktober 2019 organiseert Atletiekvereniging DAK Drunen de zesde editie van de Loonse en Drunense Duinentrail. Lopers Company Den Bosch is nauw betrokken bij deze mooiste trail van Brabant. Jan is de bedenker van de route voor de diverse afstanden in zijn dagelijkse trainingsgebied.

Vorig jaar was het een enorm succes dus wees er snel bij en schrijf je in voor deze geweldig mooie en zware Trail !!


Bekijk hier de video van het afgelopen jaar : https://youtu.be/mMdi0rHOGbs


Hoka One One !!

Inmiddels werken we al bijna 6 jaar met de schoenen van Hoka One One en zijn we erg enthousiast over de geweldige beleving van deze schoenen.

Hoka One One werd ontworpen door twee Franse trailrun-avonturiers. Ze wilden een schoen ontwerpen die problemen als vermoeidheid, impact op het lichaam en spierpijn kan verminderen. Het idee voor Hoka One One was geboren. De Hoka One One schoenen onderscheiden zich van de andere merken door hun dikke zolen. Deze hebben gemiddeld een dikte die 2 tot 3 x de dikte van een normale loopschoen en evenredig veel schokdemping. Hoka One One betekent in het Maori ‘ Time to Fly ‘ En de schoenen geven zo veel demping dat het met geen pen te beschrijven is en het inderdaad aanvoelt als zweven over de grond. Dit gevoel is iets wat je alleen maar kunt ervaren door ze aan te trekken en erop te lopen. Je zou verwachten dat zoveel demping in ieder geval ten koste gaat van loopsnelheid en looptechniek. Maar ook hier is niets minder waar. Verder zijn de schoenen uitzonderlijk licht. De bevindingen van met name lopers die geplaagd worden door kuit-, achillespees-, knie-, hielspoor en lage rugklachten zijn zeer positief.

Voor meer uitleg en een totale beleving van deze geweldige schoen loop gerust eens bij ons binnen en laat je verrassen.