Terug

Cursus hardlopen

Renergie beginnerscursus Start op 13 januari 2018

De Renergie beginnerscursus biedt de beginnende hardloper 8 gevarieerde trainingen onder begeleiding van een KNAU-gecertificeerde trainer en Fysiotherapiepraktijk ReFitDelft. Het doel is aan het einde van de 8-weekse cursus 30 minuten aaneen kunnen hardlopen. Een verantwoorde opbouw, het gezelschap van andere beginnende lopers en het voelbare resultaat maken dat je doorzet en dat haalt.

Bij de beginnerscursus trainen we afhankelijk van het aantal deelnemers in twee of drie niveaugroepen. Allemaal beginners, maar de één kan nu eenmaal meer dan de ander of heeft een sportverleden of pakt het sneller op. Ook als je al wat hebt getraind via een app kan een trainer je verder begeleiden om werkelijk goed te leren hardlopen met een zo klein mogelijke blessurekans. Hoe dan ook, je loopt dus altijd samen in een groep met beginners van gelijk niveau. Wel zo fijn, verantwoord en stimulerend!

De gezamenlijke trainingen zijn op 8 zaterdagen (start 13 januari 2018) van 09.30 tot 11.00 uur in de Delftse Hout (sportpark Biesland) en bestaan uit een warming-up, gevarieerd loopprogramma en cooling-down. Elke week ontvang je ook een schema voor één of twee doordeweekse trainingen die je zelf doet.

Er is extra aandacht voor blessurepreventie en gezonde voeding. Daartoe werkt Renergie nauw samen met verschillende deskundigen. Zij zijn ook bij de eerste training aanwezig. Ronald, de fysio, is bovendien bij nagenoeg elke training aanwezig voor advies en begeleiding.

De kosten voor 8 trainingen zijn € 33,- . De organisatie is eenmalig en onherroepelijk gemachtigd om het totaal verschuldigde bedrag van € 33,- in de 2e helft van januari 2018 af te schrijven. Deelname is geheel op eigen risico.

Heb je interesse in een gezond (sport)voedingsadvies en begeleiding bijvoorbeeld bij gewichtsafname? Neem dan contact op met (sport)diëtiste Bo van Rooij.

Meld je hier aan