Terug

Winkel

Graag stellen wij ons aan u voor:

Berry Snoeren:

Ik ben Berry Snoeren eigenaar van LC By Berry’s. Als fanatieke hardloper ben ik 11 jaar geleden begonnen als mede eigenaar van de nr 1 hardloopwinkel in Breda. Na 3 jaar mede eigenaar te zijn geweest werd ik volledig eigenaar.
In de loop der jaren heb ik al met veel plezier en deskundigheid vele lopers en loopsters geholpen aan de juiste hardloopschoen. Wat is er nu leuker dan mensen blij maken met goede hardloopschoenen.
De naamsverandering zal door de klanten zeker als prettig worden ervaren omdat ik nu samen met mijn team nog beter kan inzoomen op het juiste assortiment voor u. We verwelkomen je graag bij LC By Berry’s


Marcel van Andel:

Hallo, ik ben Marcel van Andel en werk sinds enige jaren met veel plezier op zaterdag bij By Berry's. Uiteraard is hardlopen mijn hobby; mijn uitdaging is om jaarlijks een marathon te lopen, dit jaar heb ik me ingeschreven voor de Reykjavik Marathon. Ook wielrennen heeft mijn interesse, de Fiets Elfstedentocht staat ook op het programma. Mijn drive in de winkel is om iedereen, vanuit eigen ervaring, zo goed mogelijk te adviseren met schoenen, kleding en accessoires zodat er met veel plezier kan worden hardgelopen. Tot ziens in de winkel en veel fijne loopkilometers gewenst!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Zondag Wordt gecommuniceerd via site!