Maastricht

De Vibram FiveFingers zijn schoenen die je het gevoel geven dat je op blote voeten loopt, zonder dat je bang hoeft te zijn om je te snijden aan scherpe voorwerpen of je tenen te stoten.

De Vibram FiveFingers zijn tevens goed voor de gezondheid! Het gepatenteerde ontwerp en de Vibram zool sluiten perfect aan op de voet en de tenen, zodat het lichaam naar voren beweegt en er zo een meer natuurlijke tred ontstaat. Daarnaast worden de spieren in de onderbenen en de voeten gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat de lichaamskracht groter wordt, de lichaamsbalans wordt verbeterd en dat de wendbaarheid van het lichaam toeneemt. De lagere positie van de hiel zorgt voor sterkere benen en voeten, een rechtere ruggenwervel, een betere lichaamshouding en het vermindert rugpijn. Doordat de FiveFingers vijf tenen hebben, worden de tenen gespreid. Dit zorgt ervoor dat de spieren in de voet sterker worden, de verscheidenheid aan bewegingen groter wordt en het zorgt voor een betere gezondheid van de voeten.

Uiteraard hebben wij ook teensokken in ons assortiment van het exclusieve merk INJINJI. Lopers Company Maastricht is o.a. specialist van Vibram FiveFingers en Vibram Furoshiki schoenen.