Skip to main content

Train verantwoord naar de halve en de hele marathon

Na een lange periode zonder wedstrijden lijkt het erop dat er in het najaar weer echte hardloop evenementen plaats kunnen vinden! Lopers Company en Het Looplab slaan de handen ineen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op een halve of hele marathon in het najaar van 2021.

Begeleiding bij je (halve) marathon training

Aan de hand van een intake stellen we een persoonlijk trainingsplan samen dat wordt toegesneden op jouw wensen, mogelijkheden én natuurlijk welke (halve) marathon je gaat lopen. Door persoonlijk contact kunnen we je zo goed mogelijk begeleiden naar de marathon, maar ook tussentijds het programma aanpassen waar nodig. Je kan op elk moment instromen, maar we raden aan om minimaal vier maanden voor jouw (halve) marathon te beginnen met de specifieke voorbereiding

Vanuit onze jarenlange ervaring in het hardlopen, het begeleiden van hardlopers naar marathons over heel de wereld kunnen wij je optimaal voorbereiden op je uitdaging. Daarnaast ondersteunen we het traject met de ervaren fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers van Het Fysiolab. We geven tips in de preventie van veel voorkomende hardloopblessures, of kunnen snel behandelen in het geval van een blessure. Daarbij geven we ook advies over het optimaliseren van jouw hardlooptechniek om nog efficiënter te gaan lopen.

Start jouw trainingstraject bij Het Lopers Lab Traject

De kosten voor het traject bedragen € 250,- en dit is inclusief:

 • 4 maanden trainingsbegeleiding
 • Kledingpakket t.w.v €110,-
 • Hardloopanalyse
 • Conditietest
 • Persoonlijk raceplan
 • Gezamenlijke training
 • Kortingsbon op schoenen ter waarde van €25,-
 • Leuke acties en tips over blessurepreventie, voeding, schoenen en kleding!

Het bovenstaande pakket is optioneel uit te bereiden met:

 • Lactaattest (€99,- i.p.v. €115,-)
 • Voedingsanalyse: €75,- door Het Voedingslab (welke door de meeste zorgverzekeraars (grotendeels) vergoed wordt)
 • Running check up: €85,-

Wil jij je optimaal voorbereiden op je volgende (halve) marathon?

Dan het is Het Lopers Lab Traject een echte aanrader voor jou! Of je nu gaat voor het lopen van een snelle tijd of het verantwoord uitlopen van een marathon. Wij helpen je bij het bereiken van dit mooie doel. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@hetlooplab.nl of 024-2122169. Of meld je gelijk aan via onderstaand formulier.

Evenementen

Kick off bij Lopers Company (9 juni)

Tijdens deze avond bespreken we belangrijke punten ten aanzien van het verantwoord lopen van een halve en hele marathon en hoe je tot een optimale prestatie komt. o.a. bespreken van blessure preventie, training en andere belangrijke punten. Erna volgt een gezamenlijke training welke voor iedereen te doen is als je 5km kan hardlopen. De avond wordt georganiseerd met in achtneming van de op dat moment geldende Corona maatregelen.

18.45 inloop
19.00 presentatie
19.45 start
20.30 terug
21.00 einde avond

De kick off is gratis maar meld je wel even aan via onderstaand formulier.

Gratis blessure inloopuur (12 juni)

Elke maand is er een gratis inloopspreekuur bij Lopers Company in Nijmegen. Hardlopen is een belastende sport en kent veel blessures, heb je klachten of twijfel je over een pijntje wat je voelt tijdens het hardlopen dan zal een van onze hardloop gespecialiseerde fysiotherapeuten de klachten beoordelen en een plan doornemen. Het spreekuur is gratis maar meld je wel even aan via onderstaand formulier. De eerstvolgende inloopuur is op: zaterdag 12 juni van 9.00 – 10.00uur.

Meld je hier aan en start jouw trainingstraject.