Monday 23 April 2018

Kari Traa Urban Training!

Doe mee met deze superleuke Urban Training van Kari Traa i.s.m. Lopers Company by Enno in Heemstede en ontdek hoe je jouw hardlooprondjes nog inspirerender maakt. Gebruik je omgeving als fitnesstoestel en get in shape!

URBAN TRAINING KARI TRAA HEEMSTEDE ZATERDAG 26 MEI. DE START IS OM 11 UUR.
MAXIMAAL 50 PLAATSEN. VOL=VOL

Kari Traa staat voor trendy sportkleding voor en door vrouwen. Als kampioen freestyle skiër merkte Kari al snel dat de meeste sportkleding voor mannen was gemaakt. Met haar eigen merk brengt ze daar verandering in en is Kari Traa nu het snelstgroeiende sportmerk in Europa. Niet zo gek, als je naar de kleurrijke collectie kijkt!

Onder het motto ‘dare to play’ organiseert Kari Traa urban trainingen en op zaterdag 26 mei kun je vanuit onze winkel meedoen met zo’n urban training. Onder leiding van Simone Tanner ga je 1 uur gezellig hardlopen door Heemstede en de daaromheen liggende mooie natuur. Tussendoor kun je specifieke oefeningen en spannende spellen verwachten.

Trainster Simone Tammer is een hardlopende Heemsteedse van 44 jaar jong. Ze kijkt ernaar uit om samen met jou de mooie plekjes van Heemstede op te zoeken, waarbij je in je eigen tempo kan lopen. Samen met de andere lopers maak je er een mooi feestje van. Er zijn momentjes om te stoppen voor foto’s of korte pauzes indien nodig. Ziet Simone jou op 26 mei?

VOOR € 15,- KRIJG JE EEN EXCLUSIEF KARI TRAA PROMOPAKKET MET:

- Kari Traa Nora Tee, een functioneel T-shirt t.w.v. € 39,95
- Kari Traa shoebag t.w.v. € 5,-
- Kari Traa bidon t.w.v. € 5,-
- Kortingsbon van 20% op Kari Traa producten
- Een supergave sportieve ochtend

Lijkt je dat wat? Schrijf je dan hier in: https://www.loperscompanyheemstede.nl/urban-traini...