Monday 19 February 2018

Adrenaline GTS 18 Dames

De Adrenaline GTS is een mooie combinatie van ondersteuning en comfort. Het model heeft in de loop der tijd een aantal updates gekregen maar behield altijd een vertrouwd loopgevoel. Met de 18e editie heeft de Adrenaline een moderne look gekregen dankzij een update van het bovenwerk.

Vernieuwd upper
Het bovenwerk van de Adrenaline 18 heeft een frisse nieuwe look gekregen met behulp van soepel engineered mesh. Het mesh zorgt voor een comfortabele pasvorm terwijl de voet goed omvat wordt met behulp van verschillende overlays. Deze overlays zijn niet meer gestikt waardoor de schoen minder grof oogt en ook meteen iets lichter is geworden.

Vertrouwde stabiliteit
De Adrenaline 18 GTS maakt gebruik van BioMoGo DNA demping in de tussenzool. Deze techniek zorgt ervoor dat elke pas de perfecte demping krijgt doordat het reageert op de hoeveelheid druk die op het materiaal uitgeoefend wordt. Door deze demping te combineren met een ‘Crash Pad’ over de gehele lengte van de zool krijg je bij iedere afwikkeling een uiterst soepel loopgevoel. Om te zorgen voor ondersteuning tijdens het afwikkelen maakt de Adrenaline 18 gebruik van een ‘Progressive Diagonal Roll Bar’. Deze plastic versteviging in de tussenzool ondersteunt de voet tijdens het afwikkelen en stuurt het lichaam terug naar een neutraal afwikkelpatroon.


Met de Adrenaline 18 GTS heeft Brooks het model een modern nieuw uiterlijk gegeven zonder het vertrouwde loopgevoel te veranderen.

Specs:
Drop: 12mm
Gewicht Heren: 286 gram (US 9)
Gewicht Dames: 250 gram (US 8)