Tuesday 24 October 2017

Social Runners Cafe

Het eerste Runners Cafe in Maastricht zal een geweldig informatief en inspirerend programma aanbieden voor de bezoekers. Sporters/ hardlopers en bedrijven kunnen zich ontmoeten en een prachtige avond beleven.

Datum: Dinsdag 24 oktober inloop vanaf 19.30 ,start programma 20.00, . Accommodatie: Grote Gracht 74 6211 SZ Maastricht
Toegang: Gratis

Wat kun je verwachten?
Marko Koers (3 voudig Olympisch deelnemer) en Barbara Kerkhof (fotografe en schrijfster van diverse Hardloopboeken) zullen op hardloopgebied hun boeiende ervaringen vertellen

We presenteren ons eigen Strava segment . Waar de uitdaging ligt om die eventueel zelf te gaan lopen. Het volgende run café zullen wij de snelste lopers en de nummer 20 huldigen!

Een korte quiz met vragen over hardlopen/voeding/ gezonde levensstijl met uiteraard een winnaar die een leuke prijs ontvangt.

Daarnaast kunnen aantal lopers/sporters/ bedrijven tijdens ons runners café 2 minuten pitchen over hun hardloop activiteit/ onderneming om dit onder de aandacht te brengen. Dit zullen inspirerende verhalen zijn waar jij als bezoeker je voordeel mee kan doen

Er is natuurlijk ook voldoende ruimte om je hardloopvrienden onder genot van een drankje te spreken.

Entree voor het Runners Cafe is gratis. De opbrengst van deze avond is voor het goede doel het Toon Hermans Huis Maastricht.