Thursday 24 August 2017

Unicef Rift Valley Marathon

Op zoek naar de ultieme marathonuitdaging? Doe dan mee aan de eerste editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience in de bakermat van het hardlopen: Rift Valley in Kenia. Het is dé plek waar je minimaal een keer in je leven de epische 42,195 kilometer gelopen moet hebben. In mei 2018 kun jij er naartoe, samen met UNICEF en voormalig wereldkampioen Lornah Kiplagat!

Je deelname aan onze marathon staat garant voor een unieke ervaring. Elke meter die je in de Rift Valley aflegt, zal je je verdere leven bijblijven. Bovendien geef je met je deelname kinderen in Kenia een toekomst.

Meer over de marathon

Informatieavond op 5 september

Op dinsdag 5 september houden we vanaf 19 uur op ons kantoor in Den Haag een informatieavond over de marathon. Dan hoor je alle details over de marathon en kun je je vragen stellen. Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Weet je al zeker dat je wilt meedoen?

Als je nu al zeker weet dat je wilt meedoen, kun je je aanmelden via het deelnameformulier. Meld je als het even kan ook aan voor de informatieavond op 5 september. Aangezien de UNICEF Rift Valley Marathon Experience niet te vergelijken is met een marathon in Nederland, vinden we het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent.