Tilburg

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je kindje in je buik? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt?

Hardlopen mag en kan zolang het goed voelt. Dat is voor iedere mama natuurlijk persoonlijk en maar net hoe je lichaam reageert.
Mocht het hardlopen nou niet meer lukken, dan zijn er een tal van andere opties. Kijk bijvoorbeeld naar Mom in Balance. Zij hebben workouts op maat voor zwangeren, om back in shape te komen na je bevalling en voor Mom Power. Samengesteld door verloskundigen en gynaecologen.

De zwanger workouts zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie.

En wisten jullie dat wij vanuit Lopers Company Tilburg een leuke samenwerking hebben met Mom in Balance Tilburg. Ben je lid van Mom in Balance Tilburg, dan krijg je bij ons 10% korting op je (hardloop)schoenen, zodat je optimaal kan trainen tijdens je zwangerschap, zonder vervelende extra klachten.

Ben jij een mommy to be en nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles met de code: MIBFIT op:

https://www.mominbalance.com/nederland/nl/signup/