Mizuno assortiment

Wave Horizon 5

Gemaakt voor lange afstandslopers die extra ondersteuning nodig hebben, maar toch een zwevend gevoel willen ervaren. De nieuwe Wave Horizon 5 levert superzachte demping, een goede omsluiting en voldoende stabiliteit. Uitgerust met het nieuwe MIZUNO ENERZY schuim voor een superzachte demping, comfort en een energiek gevoel, wat je laat genieten van elke stap.

Wave Sky 5

De Wave Sky 5 heeft een nieuw design gekregen en door de toevoeging van MIZUNO ENERZY CORE is het alsof je op wolkjes loopt. Het is een neutrale schoen die geschikt is voor hardlopers die veel comfort zoeken en een zwevend gevoel als nooit tevoren willen ervaren. De Wave Sky 5 maakt geen gebruik van de traditionele Wave Plate, maar wel van de Foam Wave technologie. Deze technologie komt tot uiting in een kleine wave, voor extra stabiliteit, en een grote Wave, die zorgt voor sturing tijdens het afwikkelen.

Rider 25

De WAVE RIDER is ontstaan in 1997 en zijn Smooth Ride is geliefd bij veel hardlopers over de hele wereld. MIZUNO ENERZY in de tussenzool zorgt voor een zachte landing en een soepele afzet. En parallel gevormde MIZUNO WAVE leiden de lopers naar het juiste pad. De WAVE RIDER 25 hardloopschoen voor heren markeert de soepelste in 25 jaar geschiedenis.

 

Bekijk onze winkels

Er zijn 16 Lopers Company winkels in Nederland! Onze hardloop-en wandelformule groeit nog steeds! Hier zijn we trots op! In het voorjaar zullen we nog een mooie winkel toevoegen!

Alle winkels