Mizuno assortiment

Wave Horizon 5

Gemaakt voor lange afstandslopers die extra ondersteuning nodig hebben, maar toch een zwevend gevoel willen ervaren. De nieuwe Wave Horizon 5 levert superzachte demping, een goede omsluiting en voldoende stabiliteit. Uitgerust met het nieuwe MIZUNO ENERZY schuim voor een superzachte demping, comfort en een energiek gevoel, wat je laat genieten van elke stap.

Wave Sky 4

De Wave Sky 4 geeft je een verbeterd zwevend gevoel en brengt je verder dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Door de combinatie van MIZUNO ENERZY, XPOP en FoamWave voelt het alsof je zo naar de eindstreep zweeft. De Wave Sky 4 is ideaal voor lopers die vele kilometers afleggen en een zwevend gevoel willen ervaren door middel van een ongelofelijke demping tijdens het hardlopen.

Rider 24

De revolutionaire MIZUNO ENERZY technologie in de Wave Rider 24 zorgt voor een veel zachtere en responsievere demping. MIZUNO ENERZY werkt als een stuiterbal, waardoor de energieteruggave ongekend hoog is. De lichtgewicht hardloopschoen is perfect voor allround neutrale lopers die op zoek zijn naar dynamische demping in een hoogwaardige schoen.

Bekijk onze winkels

Er zijn 13 Lopers Company winkels in Nederland! Onze hardloop-en wandelformule groeit nog steeds! Hier zijn we trots op! In het najaar zullen we nog een mooie winkel toevoegen!

Alle winkels