Brooks assortiment

Running Bra

Het dragen van een sportbeha tijdens het hardlopen is zeer belangrijk! Het maakt niet uit wat je cupmaat is!

Glycerin 20

De Brooks Glycerin 20 een neutrale, allround hardloopschoen. De Glycerin 20 is uiterst zacht en is ontworpen om comfort en super zachte demping te leveren tijdens het hardlopen. Het nieuwe ademende bovenwerk van air-mesh biedt een goede pasvorm, die de voet comfortabel op zijn plaats houdt. Op strategische plaatsen is het bovenwerk versterkt voor meer structuur en gerichte ondersteuning. Op ander plaatsen is het bovenwerk flexibeler voor meer bewegingsvrijheid.

De rubberen slijtzool over de gehele lengte verbetert de demping van de tussenzool en zorgt tegelijkertijd voor een betere tractie. Ook bij een natte ondergrond. De tussenzool is, over de gehele lengte, gemaakt van DNA Loft3 foam. Het dempingsysteem van Brooks, wat geinjecteerd wordt met een kleine dosis stikstof, is in deze versie lichter en responsiever dan ooit.

Adrenaline GTS 22

De Brooks Adrenaline GTS 22 biedt overpronerende lopers ondersteuning wanneer zij dat nodig hebben.

Bekijk onze winkels

Er zijn 16 Lopers Company winkels in Nederland! Onze hardloop-en wandelformule groeit nog steeds! Hier zijn we trots op! In het voorjaar zullen we nog een mooie winkel toevoegen!

Alle winkels