Lopers Company NederlandWestland

‘De beste schoen is de schoen die bij je past.’ (Foto: Debbie van Eijk)

Dit jaar is Lopers Company Westland de trotse hoofdsponsor van het Zomer Runcircuit in Westland en omstreken. Het circuit, bestaande uit verschillende hardloopwedstrijden zoals de Ruitenburg Westlandse Halve in Naaldwijk en de Bradelierloop in De Lier, promoot een actieve en gezonde levensstijl in de regio. Als naamgever van het circuit en sponsor van diverse loopverenigingen en -groepen draagt Lopers Company Westland actief bij aan de lokale sportcommunity.

“Wij zijn enorm trots om dit jaar als hoofdsponsor van het Zomer Runcircuit op te treden”, aldus Sander van Assen, de enthousiaste eigenaar van Lopers Company Westland. De winkel was al langer sponsor van het evenement, maar in 2024 voor het eerst de naamgever. “Het past perfect bij onze passie voor hardlopen en ons streven om mensen te motiveren om gezond en actief te blijven. Samen met de lokale loopgemeenschap willen we een positieve impact hebben op het welzijn van onze regio.”

Bij Lopers Company Westland in Naaldwijk vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale hardloop- en wandelervaring. Met een breed assortiment aan schoenen, kleding en accessoires ben je hier altijd verzekerd van deskundig advies en hoogwaardige producten.

Lees meer
Bron: Rodi.nl