Skip to main content

Bent u met uw bedrijf gevestigd in Heerenveen of omgeving?

Bent u op zoek naar hardloopkleding voor een groep lopers? Voor een specifiek evenement of een trainingsgroep? Inclusief uw eigen logo? Lopers Company kan het voor u verzorgen!

Alle kleding die wij aanbieden bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit betekent dat de kleding over een goed ademend & vocht regulerend vermogen beschikt, zodat u droger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. Bovendien heeft deze kleding een zeer goede pasvorm waardoor het comfortabel draagt en lekker aanvoelt.

Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren, geheel in de door u gewenste huisstijl. Wij kunnen tevens de bedrukking voor u verzorgen. Levertijden zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Uiteraard is er in elke prijsklasse kleding te koop. Wij kunnen tegen zeer gunstige prijzen u en uw team(s) van kleding voorzien. Bij grote aantallen kunnen we u daarbij nog interessante kortingen verlenen.

Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons mailen of bellen: heerenveen@loperscompany.nl

0513-684227 onze contactpersoon voor teamkleding is Sietse van der Mei.