Brooks

Hardloopschoen dames

Omschrijving:

Ervaar nog meer plezier tijdens je dagelijkse hardloopsessies met de Brooks Glycerin 21 GTS. Deze recentste versie belooft ultiem comfort bij elke stap en stelt je in staat om moeiteloos je horizon te verbreden.

De nieuwste Glycerin 21 is voorzien van een extra 2 mm DNA LOFT v3 tussenzool voor een heerlijk zacht gevoel bij elke pas. De met stikstof versterkte tussenzool is extreem licht van gewicht en biedt tegelijkertijd een zeer energieke pas, kilometer na kilometer.

De verbeterde pasvorm omsluit je voet als een zacht omhulsel en bestaat uit een licht geweven bovenwerk voor aangename ventilatie. De schoen heeft een breed platform, wat zorgt voor een stabiele landing en een soepele overgang van hiel tot teen. Het GuideRails holistische ondersteuningssysteem ondersteunt je lichaam in zijn natuurlijke beweging, waardoor overpronatie en enkelverzwikking worden voorkomen.

Bovendien heeft de Glycerin 21 een duurzamere en lichtgewicht buitenzool van RoadTack rubber, waardoor je ultieme grip op het asfalt hebt en je schoenen langer meegaan.

Kleur  
Merk Brooks
Type Hardloopschoenen
Review  
Oppervlakte Weg
Gewicht Gram
Support