Brooks

Hardloopschoen dames

Omschrijving:

De Brooks Ghost Max is een afgeleide van de bekende en zeer populaire Brooks Ghost 15. Denk aan meer demping, meer stabiliteit, meer ruimte in de voorvoet en een halvering van de drop. Deze neutrale allround-trainer pikt moeiteloos je tempo op maar is bij uitstek de schoen die je aantrekt voor het lange rustige werk.

Middenzool De middenzool bestaat uit een nieuwe versie van het DNA LOFT-materiaal. Dit v2-foam is zo licht en luchtig dat het bijna hol lijkt, maar niets is minder waar. Door de zool op bijna rechthoekige wijze op te bouwen, is een stabiel platform gecreëerd, maar de schoen blijft neutraal. De GlideRoll-technologie is de naam van het rocker-systeem waarmee deze schoen is uitgerust: De lage drop in combinatie met de vorm van de zool zorgt voor een vloeiende beweging bij elke stap.

Bovenwerk Het bovenwerk bestaat uit ademend mesh materiaal. De tong is gewatteerd voor een comfortabele omsluiting van de voet. De toe box is wat ruim en daarmee geschikt voor een bredere voet of mogelijk een Hallux Valgus teen. De gewatteerde hielkap zorgt voor een comfortabele instap en extra zachtheid rond de voet.

Slijtzool De rubberen slijtzool biedt grip en tractie onder alle weersomstandigheden en draagt bij aan de duurzaamheid van de schoen.

Kleur  
Merk Brooks
Type Hardloopschoenen
Review  
Oppervlakte Weg
Gewicht Gram
Support