Asics

Hardloopschoen dames

Omschrijving:

De Gel Pursue 9 zijn neutrale hardloopschoenen. De basis van de Gel Pursue is gebaseerd op een zeer populair model van ASICS, namelijk de GT-2000. Nu is dit een antipronatie schoen en is de Gel Pursue 9 een neutrale schoen. Dankzij deze roots biedt de Gel Pursue 9 neutrale lopers een goede balans van demping, stabiliteit en comfort.

De ASICS Gel Pursue is een echte specialistische hardloopschoen, breed inzetbaar vanwege zijn stabiele pasvorm.

De tussenzool bestaat uit 2 foam materialen, namelijk Flytefoam Propel en Flytefoam. Het Flytefoam Propel is een foam met een lage dichtheid en heeft geïntegreerde nanovezels voor vormbehoud tijdens langere trainingen. Daardoor krijg je tijdens het lopen veel comfort en energieteruggave. De impact bij elke landing wordt door deze twee foams ook vermindert.

Deze schoen is voorzien van een speciale Impact Guidance Systeem, wat inhoudt dat de schoen stabiliserende eigenschappen heeft waardoor je voet niet naar binnen gaat kantelen bij vermoeidheid. De volledige doorgetrokken slijtzool geeft bovendien extra stabiliteit, maar ook een goede grip ongeacht de omstandigheden.

Laat je nergens door tegenhouden en ga op pad met de Gel Pursue 9.

Kleur  
Merk Asics
Type Hardloopschoenen
Review  
Oppervlakte Weg
Gewicht Gram
Support Neutral