geloven in de kracht van de verandering

Bij Lopers Company, de toonaangevende landelijke sportwinkel-franchise in Nederland, geloven we in de kracht van sport om levens te veranderen. En net zoals sport een bron van inspiratie is, is duurzaamheid voor ons een leidende kracht in onze bedrijfsvoering en productselectie. We zijn vastbesloten om onze rol in de samenleving serieus te nemen en onze ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl we onze klanten hoogwaardige sportproducten blijven bieden.

Duurzame merken

Bij het selecteren van ons assortiment streven we ernaar om samen te werken met premium merken die zich actief inzetten voor duurzaamheid. Milieuvriendelijke materialen, ethische productiepraktijken en innovatieve oplossingen, alles voor het verminderen van impact op mens en milieu. Onze focus ligt op het aanbieden van producten die niet alleen uitblinken in prestaties, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de community, van lokaal tot nationaal.

Of het nu gaat om hardloopschoenen, wandeluitrusting of sportkleding, we hebben merken in ons assortiment die duurzaamheid als kernwaarde omarmen. Door bewuste keuzes te maken, willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om hun passie voor sport te combineren met een bewuste levensstijl.

Een overzicht van onze merken

Duurzame Bedrijfsvoering

Binnen onze eigen bedrijfsvoering streven we ernaar om duurzaamheid te integreren op alle niveaus. Onze winkels zijn uitgerust met energiezuinige verlichtingssystemen en we investeren in recyclingprogramma’s om afval aanzienlijk te verminderen. We moedigen ook onze franchisenemers aan om lokale initiatieven te ondersteunen en samen te werken met gemeenschappen om duurzaamheid te bevorderen.

Daarnaast herzien we ons logistieke proces voortdurend. Alles om de uitstoot te verminderen. Door gebruik te maken van geoptimaliseerde routes en verpakkingsmaterialen met een lage milieu-impact, streven we ernaar om de gevolgen van onze distributieactiviteiten te minimaliseren.

Vind een vestiging in de buurt

Transparantie en Educatie

Bij Lopers Company geloven we in transparantie en educatie als instrumenten voor positieve verandering. We streven ernaar om onze klanten te informeren over de duurzaamheidsinspanningen van de merken die we aanbieden en moedigen hen aan om weloverwogen keuzes te maken. Door middel van in-store informatie, online content en evenementen willen we bewustwording creëren over de impact van sportconsumptie en hoe we samen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

In ons voortdurende streven naar duurzaamheid kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. We zijn vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten en een positieve invloed uit te oefenen op zowel de sportgemeenschap als het milieu. Bij Lopers Company geloven we dat duurzaamheid en sport hand in hand kunnen gaan, en we zijn vastbesloten om onze klanten, stakeholders en ambassadeurs te inspireren op basis van ons duurzaamheidsbeleid.

Maak een afspraak