Breda

Berry Snoeren is terug van weggeweest in Breda. Begin 2023 keerde hij weer terug met Lopers Company By Berry’s, aan de Markendaalseweg. Dat betekent dat de Bredase eigenaar van de zaak eindelijk weer in zijn eigen stad zit, nadat hij een tijd weg is geweest met zijn onderneming.

Jarenlang zat Berry aan de Haagdijk met zijn winkel, maar vertrok naar Wagenberg omdat het huurcontract in Breda afliep. Uiteindelijk keerde Berry terug naar Breda, omdat hij een mooi pand vond aan de Markendaalseweg 52.

Veel klanten

Ben je op zoek naar goede hardloopschoenen om een marathon te lopen? Dan zit je bij berry aan het juiste adres. Door de jaren heen heeft hij al meerdere lopers en loopsters een stap in de goed richting laten door ze de juiste schoenen aan te bieden.

“Ik ben blij met het pand aan de Markendaalseweg, omdat er veel mensen langslopen. Daarnaast denk ik ook dat de winkels aan de Markendaalseweg wat meer betrokken worden bij het winkelcentrum als de werkzaamheden klaar zijn.”

Scanplaat

Het assortiment van LC By Berry’s is er op gericht om beginner als ervaren marathonloper van het juiste materiaal te voorzien. Een van de hulpmiddelen die Berry gebruikt is een scanplaat. “De speciale sensoren meten van elke klant de unieke voetafwikkeling en zo kan ik de juiste schoen vinden.”

Bizarre prestaties

Berry is zelf een fanatieke hardloper en weet dan ook iedere loper van passend advies te voorzien. In de afgelopen jaren veel bijzondere prestaties geleverd. Zo heeft hij een overlevingstocht van 272 kilometer door de Ardennen gedaan. Ter vergelijking: de afstand tussen Breda en Groningen is 256 kilometer. Zie jij jezelf die afstand hardlopen?

Daarnaast heeft de ondernemer 30 uur op een loopband gelopen om het 30-jarige bestaan van zijn winkel te vieren en heeft hij een Spartathlon (tocht van 246 kilometer van Athene naar Sparta) gelopen. De komende jaren gaat Berry meer van dit soort afstanden lopen.

Bron: indebuurt.nl/breda