Fusion

Robuuste tights met extra beenlengte voor hardlopen en training

Omschrijving:

Onze lange klassieke allround-tights voor zowel mannen als vrouwen. Een slijtvaste trainingspartner, vooral in het voorjaar en najaar. Voor velen het ultieme item om binnen te ontspannen.

Een tijdloos, uitgebreid getest ontwerp, dat 15 jaar ontwikkeling en robuust gebruik herbergt, garandeert u een paar tights dat geschikt is voor zowel trainingen, wedstrijden als vele wasbeurten in de komende jaren.

Het speciale C3-materiaal zorgt voor een snelle en goede zweettransport, zodat je nooit koud en vochtig wordt, zowel tijdens als na activiteit. Tegelijkertijd garandeert de samenstelling en verwerking van de stof een optimale pasvorm die met de tijd behouden blijft – en tegelijkertijd overbodige ritsen overbodig maakt.

C3 Long Tights hebben een brede heupelastiek met verstelbaar koord en een kleine, veilige zak aan de achterkant, evenals de functionele Fusion-zakken op het dijbeen die de inhoud dicht bij het lichaam houden zonder de bewegingspatronen te hinderen.

Discrete maar veilige 3M-reflecterende banden op het onderbeen zorgen voor 360-graden zichtbaarheid tijdens de donkere uren.

X-long heeft 4 cm extra beenlengte.