STRUCTURE 21

LICHT EN STABIEL

De Nike Air Zoom Structure 21 hardloopschoen voor heren is lichter en sterker dan voorgaande versies maar biedt de stabiliteit en ondersteuning die de schoen zo populair maakten. Het zachtere, lichtere Flymesh materiaal houdt je voeten koel, en de responsieve Nike Zoom Air demping in de voorvoet zorgt voor een snel, veerkrachtig gevoel onder de voet.

VENTILATIE EN COMFORT

Het Flymesh materiaal uit één stuk zorgt voor meer ventilatie bij de bovenkant van je voet. Deze versie van Flymesh is gemaakt van lichtere materialen die toch stevige ondersteuning bieden.

STABIEL GEVOEL EN GOEDE ONDERSTEUNING

De Dynamic Fit technologie zorgt voor stabiliteit die zich aan jou aanpast dankzij de combinatie van Flywire met een interne band over de wreef. De bovenste twee oogjes zijn Flywire — sterke en toch ultralichte kabels — die samen met de veters voor meer ondersteuning zorgen wanneer je ze strakker trekt. Bovendien wikkelt een elastische band zich om je voetholte om te voorkomen dat je voet gaat glijden tijdens het hardlopen.

SUPERIEURE STABILITEIT

Een brede, platte buitenzool en twee soorten demping zorgen voor stabiliteit. Steviger foam biedt demping bij de voetholte, terwijl een zachter foam zorgt voor demping aan de buitenkant. Dit zorgt voor de juiste hoeveelheid schokbescherming en stabiliteit tijdens het hardlopen.

PEGASUS 34

LICHT EN SNEL

De Nike Air Zoom Pegasus 34 hardloopschoen voor heren is geschikt voor beginners en ervaren hardlopers. In de schoen is verbeterd, lichter Flymesh materiaal verwerkt, dat de warmte beter afvoert tijdens het hardlopen. De schoen behoudt de vertrouwde demping en ondersteuning waar hardlopers van zijn gaan houden.

VENTILATIE EN COMFORT

Het lichte Flymesh materiaal uit één stuk is ademend, zodat je voeten niet te warm worden. Deze versie van Flymesh is verbeterd met lichtere materialen, maar zorgt nog steeds voor uitstekende ondersteuning rondom je voet.

STRAKKE PASVORM

Flywire, dat bestaat uit ongelooflijk sterke kabels, werkt samen met de veters en omhult de voetboog voor een aansluitend gevoel en ondersteuning, zodat de schoen op zijn plaats blijft terwijl je beweegt. Een stevig hielstuk omhult je hak voor nog meer stabiliteit.

RESPONSIEF GEVOEL

Foam demping werkt samen met Zoom Air units in de voorvoet en hak voor een extra zetje tijdens het hardlopen.

VOMERO 13

ZACHT COMFORT. RESPONSIEVE ERVARING.

De dempende Nike Air Zoom Vomero 13 hardloopschoen voor dames biedt een zachte ervaring en voelt responsief aan tijdens je snelste afstanden.

EEN ZACHT GEVOEL

Een comfortabele, zachte kraag biedt ondersteuning voor de enkels, en een inlegzool met dikke middenzool zorgt voor een heerlijk zacht gevoel.

ULTRA-RESPONSIEF

Nike Zoom Air units in de hak en voorvoet zorgen voor een responsieve, veerkrachtige ervaring waarmee je moeiteloos kilometer na kilometer aflegt.

SCHOKBESCHERMING

Een lichter, duurzamer grippatroon zorgt voor betere energieteruggave dan vorige versies met vernieuwd rubber op het crash pad dat schokken dempt.