Brooks

Hardloopschoen dames

Omschrijving:

De Brooks Adrenaline GTS is een antipronatie hardloopschoen voor al je dagelijkse trainingen. Ook voor hele lange afstanden is hij erg geschikt. Deze 23e versie heeft geen ingrijpende veranderingen ondergaan. Het blijft een betrouwbare, veelzijdige partner voor lopers die licht overproneren. De support die je ervaart in de schoen bestaat uit de intussen welbekende Guiderails die tijdens de afwikkeling van de voet alleen corrigeren als dat nodig is.

Middenzool
De middenzool is stevig en stabiel en gemaakt van DNA LOFT v2 materiaal. Dit materiaal is niet meer dan een tikje zachter gemaakt ten opzichte van de versie. Daarnaast is met een kleine uitsparing in beide zijden van de zool een stapje gemaakt naar een nog soepeler vering. De nadruk ligt bij deze versie duidelijk op ‘don’t change a winning team’. Fans van de Adrenaline kunnen opgelucht ademhalen dat hun trouwe metgezel op ontelbaar veel runs in de basis nagenoeg hetzelfde blijft.

Bovenwerk
Het verbeterde engineered air mesh-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze. De 3D Fit Print Technology biedt structuur en extra stretch op plaatsen waar dat nodig is. Dit bovenwerk blijft even ademend, zowel geschikt voor warme zomers als koude winters. In de hielkap vinden we net een beetje meer memory foam, voor meer comfort en duurzaamheid.

Slijtzool
De slijtzool van de Adrenaline is voorzien van een stevige laag rubber aan de hak. Dit zorgt naast een stukje extra duurzaamheid voor een uitstekende grip. Deze laag is op meerdere componenten aangebracht, verdeeld over de hele lengte van de zool en geplaatst op strategische plekken. Op de hak is hier extra rekening mee gehouden. De wat hogere drop van 12 mm en de laag rubber op deze plek maakt de schoen voor een haklanding een erg geschikte keuze.

Kleur  
Merk Brooks
Type Hardloopschoenen
Review  
Oppervlakte Weg
Gewicht Gram
Support