Terug

Nieuws

Nu ook iedere eerste zondag van de maand geopend!

Alle openingstijden staan HIER.NU ook verkrijgbaar! Maurten is wereld's meest koolhydraatrijke sportdrank. Ideaal voor de duur-atleet!Garmin® introduceert de fēnix® 5 serie- multisport GPS-smartwatches voor iedere gelegenheid: van outdoor tot kantoor

Garmin introduceert de fēnix 5, 5S en 5X GPS-smartwatches. Hiermee worden 3 modellen in verschillende afmetingen toegevoegd aan de zeer populaire fēnix-serie. De fēnix 5S is de lichte en kleinere multisport-smartwatch die altijd past. Ideaal voor de kleinere pols zonder verlies van de multisport-functionaliteiten. fēnix 5X Sapphire is de hoogwaardige GPS-smartwatch met voorgeladen TOPO-kaarten in kleur en uitgebreide outdoornavigatiefuncties. De derde variant, fēnix 5 zit, net als de huidige fēnix-modellen, boordevol trainings- en sportfuncties, zodat iedere uitdaging aan kan worden gegaan.

Belangrijke verschillen met de huidige fenix 3 serie: Strava Live segmenten, batterijduur (tot 100 uur in ultratrack modus!!), afmetingen horloges (geschikt voor dames en heren met smallere polsen), QUICKFIT™ verwisselbare horlogebanden, een nieuwe grafische weergave van de menustructuur en volledige navigatiefunctie op de fenix 5X.

De nieuwe Garmin Fenix 5, 5S en 5X zijn leverbaar vanaf eind maart 2017 met verkoopprijzen variërend van € 599,99 tot € 899,99.