Lopers Company Breda By Berry's

Berry Snoeren
Haagdijk 251
4811 TS

076 - 5221561
b.snoeren@byberrys.nl
Sinds 2018

Al jaren meet ik bij beginnende en ervaren hardlopers de loopschoenen aan. Probeer ik de joy die ik heb met schoenen en hardlopen over te brengen aan anderen.

Hardlopen “loopt” letterlijk als rode draad door mijn leven. Al van jongs af aan probeerde ik mijn enthousiasme voor het hardlopen over te brengen aan anderen. Dat enthousiasme is uitgegroeid naar een liefde voor het lopen en mijn vak.

Als fanatieke hardloper en ultrarunner weet ik hoe belangrijk de juiste schoen is. De keuze van de juiste hardloopschoen vergroot het sportplezier, helpt blessures voorkomen en verbetert de sportprestaties.
Hoe leuk is het om mensen blij te maken met de juiste schoen? Hen terug te zien komen in mijn winkel Lopers Company By Berry’s en te luisteren naar de door hen enthousiast vertelde hardloopervaringen.

Naast mijn eigen kennis op het gebied van sportpodologie, voetkunde en running therapie, werk ik de winkel samen in een team van vakmensen. Ook werk ik nauw samen met specialisten waaronder Sportassistance, Podoloog Marieke Bartels en fysiotherapeuten van Axis en Peter Elshout.