WAVE INSPIRE 13 m/v

Alle ondersteuning die je nodig hebt. Soepel, licht en snel.
Geef je run betere prestaties, meer power en meer snelheid. De perfecte mix van ondersteuning en zachtheid creëert een duurzame schoen met een ultra smooth ride.
Doelgroep: Lopers met gemiddelde ondersteuning die stabiliteit en snelheid zoeken. Een direct fijn gevoel, gemakkelijk te dragen.
Voordelen: Gemiddelde ondersteuning dat wordt mogelijk gemaakt door de Fanshaped Wave technologie en de dempingvolle U4icX in de hak. Samen met de ondersteunende flex groove in de voorvoet. U4ic tussenzool levert een perfecte combinatie van demping en lichtgewicht. DynamotionFit levert een superieure pasvorm.
Product eigenschappen:
- Dubbele Fan shaped Wave voor gemiddelde ondersteuning met een dynamische demping.
- Verbeterde constructie in het bovenwerk voor een zachtere, maar structuele pasvorm.
- Het nieuwe U4icX strobel board zorgt voor meer demping en comfort in het voetenbed.
- Geblazen rubber in de voorvoet waardoor de zachtheid is verbeterd.

WAVE RIDER 20 m/v

Het icon van de meest indrukwekkende runs
Ontwikkeld voor je snelste run tot nu toe. Zelfs gedurende lange runs biedt de Wave Rider geweldige comfort in een lichtgewicht icoon van Mizuno.
Doelgroep: De neutrale loper die op zoek is naar optimale demping in een allround trainingsschoen.
Voordelen: De combinatie van de tussenzool samenstelling van U4icX and U4ic levert de meest dempingvolle, snelste en het lichtste gevoel op wat er op dit moment in de markt is. Dankzij de SmoothRide constructie zul je een uniek gemak ervaren. Het ontwikkelde mesh gecombineerd met de DynamotionFit constructie biedt je een superieure pasvorm.
Product eigenschappen:
- 20 jaar productverbeteringen.
- U4icX zorgt voor toegevoegde waarde in het comfort en bij iedere landing.
- Een enorm licht en ademend ontwikkeld mesh, om een duurzaam en nauwsluitende pasvorm te creëren.
- Geblazen rubber in de voorvoet om de zachtheid te verbeteren.
- Het U4icX strobel board zorgt voor meer demping en comfort in het voetenbed.

WAVE PARADOX 3 m/v

Deze schoen verkleint het contrast tussen maximale ondersteuning enerzijds en een lichtgewicht schoen anderzijds op een perfecte manier.
Doelgroep: Gemiddeld tot zwaardere lopers die ondersteuning nodig hebben, maar ook een dynamische en optimaal dempende schoen willen.
Voordelen: De schoen biedt een superieure stabiliteit in combinatie met een update van de Fan shaped Wave technologie en een nieuwe flex groove in de voorvoet. Dankzij de U4icX tussenzool biedt de schoen maximale comfort en demping voor een stabiele run.
Product eigenschappen:
- Nieuwe ondersteunende Wave constructie met over de volledige lengte een U-vormige Fan Wave voor maximale stabiliteit en een perfecte reactieve run.
- U4icX foam in de hak onder de tussenzool, voor superieure zachtheid onder de voet.
- Dynamotion Fit in het bovenwerk zorgt voor een perfecte, ondersteunende pasvorm.
- Het nieuwe U4icX strobel board zorgt voor meer demping en comfort in het voetenbed.

Filosofie

Ga terug in de tijd en denk aan de eerste keer dat je een 10 km volbracht, aan het moment dat je je eerste goal maakte voor je nieuwe team, aan de dag dat je je persoonlijke record verbrak...

Iets bereiken wat je eerst niet kon. Dat zijn geluksmomenten om te koesteren. Ze zullen voor altijd in je geheugen gegrift staan.

In de sport is de wil om uitdagingen aan te gaan van essentieel belang. Voor elke Mizuno medewerker is de wil om die uitdagingen aan te pakken net zo belangrijk.

Bij Mizuno is het onze missie om sportartikelen te ontwikkelen die je helpen te prestaties te verbeteren en om die speciale uitdagende momenten te bereiken.

We dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe producten te creeeren. Om betere producten te creeeren. To EXPECT MORE. De inspanningen die werden verricht tijdens het najagen van deze uitdagingen hebben Mizuno gemaakt tot wat het nu is. Daarom zullen we altijd die drive tot uitdagen blijven behouden.

That is why we should EXPECT MORE.