GEL-KAYANO 24

De GEL-KAYANO 24 voor dames is lichtgewicht en is gemaakt voor duurlopen. Deze iconische hardloopschoen voor op de weg boekt al meer dan 20 jaar succes en helpt overpronerende lopers stabiel en comfortabel lange afstanden te lopen. De laatste kilometer voelt net zo comfortabel als de eerste dankzij de FlyteFoam demping in de middenzool die de schoen helpt zijn vorm terug te krijgen na de landing. Hoe meer je dus je voet naar binnen rolt, hoe stabieler de schoenen worden.

De schoen is verbeterd met diverse nieuwe eigenschappen zoals een opnieuw ontworpen bovenwerk van jacquard mesh voor een verbeterde pasvorm; een betere pasvorm en meer stabiliteit door een MetaClutch voor betere hielfixatie; een nieuwe hielvoering voor optimaal comfort; en een nieuw mediaal supportsysteem en ruimere teen. Dit alles maakt de GEL-KAYANO 24 uitermate geschikt voor het lopen van lange afstanden.

METARUN


De Metarun is ongetwijfeld de beste hardloopschoen die asics ooit heeft gemaakt en is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur om jouw prestaties een boost te geven. De Metarun is ontworpen met human intelligence in het achterhoofd en is een ASICS bestseller die gemaakt is met de nieuwste, exclusieve technologieën om je een onovertroffen duurloopschoen te kunnen geven.

De Metarun bevat 15 technologieën, waaronder vijf nieuwe en vier patenten, en is gemaakt met de beste materialen die we hadden kunnen kiezen. De ASICS FlyteFoam technologie, Adapttruss, Jacquard Mesh, MetaClutch en X-GEL werken samen voor een laag gewicht, extra stabiliteit en demping zodat jij prettig lange afstanden kunt lopen.

OPTIMAAL GEWICHT

De FlyteFoam tussenzool, versterkt met organische vezels, biedt ongeëvenaarde lichtheid en maximale demping bij elke stap.

OPTIMALE PASVORM

Jacquard geweven, MetaClutch en ingebouwde Memory Foam, werken samen om te zorgen voor een stevige en perfecte pasvorm.

OPTIMALE STABILITEIT

AdaptTruss gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel zorgt voor grotere stabiliteit en flexibiliteit die zich aanpast naar jouw voet.

FINISH ADVANTAGE TIGHT - JE NIEUWE GEHEIME WAPEN VOOR LANGEAFSTANDSRUNS

Je bent totaal uitgeput. Je vecht niet alleen tegen de klok, maar ook tegen schrijnende pijn in je knieën, je zwakke kuiten en je hamstrings en het groeiende verlangen om op te geven. En juist op het moment dat je op je kwetsbaarst bent en je alles geeft, werkt de Finish Advantage™ Tight harder dan ooit en geeft je de kracht, wanneer je die zo hard nodig hebt.

STABILITEIT EN VORM
BEHOUDEN

Ondersteuning van het uithoudingsvermogen verbetert je manier van hardlopen als je lichaam moe wordt.


ONDERSTEUNING VAN DE SPIEREN VERBETEREN

Elastische banden over het hele
been verminderen pijn bij lange afstanden.


HARDLOOPSNELHEID VOLHOUDEN

Compressietechnologie vermindert
vermoeidheid zodat je je tempo kunt volhouden.

360 PROTECTION - GA DOOR WAAR HET SEIZOEN EINDIGT

PLASMAGUARD™

Wanneer de omstandigheden zwaar worden, verdienen toegewijde sporters het voordeel van de GT-2000 4 LITE-SHOW MET PLASMAGUARD™. PLASMAGUARD™ is een nano-technologische dektoplaag die ervoor zorgt dat de schoen regen en modder afstoot.

ASICS MOTIONPROTECT™

ASICS MOTIONPROTECT™-MATERIALEN - zorgen dat je de hele winter kan trainen. Doordat het water- en winddichte materiaal tot 10.000 regendruppels kan afstoten, blijf jij droog.

MOTIONTHERM™

Wanneer de temperatuur daalt, verdienen toegewijde sporters het voordeel van ASICS MOTIONTHERM™-materiaal. Een speciaal polyesterweefsel houdt je lichaam 3 graden warmer bij koud weer, zodat je altijd op de goede temperatuur blijft.

Don't run, FLY! ASICS DynaFlyte

VOORTDURENDE DEMPING

Geïntegreerde verstevigende vezels in de tussenzool staan garant voor een maximale schokabsorptie en zorgen er bovendien voor dat de tussenzool na elke stap razendsnel zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt.

ZACHTE LANDING

FlyteFoam™ technologie biedt ongeëvenaarde demping over de volledige tussenzool – zodat het voelt alsof je de grond niet eens aanraakt.

LICHTGEWICHT LOPEN

FlyteFoam™ is Asics lichtste dempende materiaal dat je sneller maakt dan ooit – het is ongeveer 55% lichter dan de industriestandaard (EVA).